Iulia Albu este o personalitate foarte controversată în showbiz-ul românesc. Mereu foarte cinică, a reușit să își creeze o reputație de femeie puternică și foarte critică cu cei din jurul. Acest lucru se pare însă că se aplică și în viața personală a vedetei.

Iulia Albu pur și simplu nu poate să se abțină. Atunci când are ceva de spus, simte nevoia să se facă auzită, în ciuda faptului că nu puțini sunt cei deranjați de afirmațiile sale. Diva nu se înțelege bine nici măcar cu mămicile de la școala Mikaelei.

Fetița Iuliei și a lui Mihai Albu este elevă în cadrul unei școli de stat. Părinții ei nu au vrut să facă extravaganțe atunci când a venit vorba de educația fiicei lor, așa că au ales să o crească normal. Cu școala românească au venit însă și alte obiceiuri, printre care grupurile de părinți de pe Whatsapp. Într-un asemenea grup a fost înscrisă și Iulia Albu,însă nu a rezistat prea mult.

 Iulia Albu nu se înțelege cu mămicile de la școala Mikaelei. Au dat-o afară din...

Iulia Albu a fost dată afară

Nu este clar ce anume a făcut sau ce a spus vedeta, însă clar nu a fost pe placut celorlalte mămici. Acestea au decis să o exclusă pe Iulia din grupul cu pricina, lăsând-o pe afară.

Cea care a povestit acest incident a fost chiar Iulia, amuzată de toată situația. Conform spuselor sale, ea respectă mult prea mult intimitatea fiicei sale, așa că refuză să o expună pe astfel de grupuri sau pe rețelele de socializare.

”M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a relatat Iulia Albu.