Reclamă
Reclamă

Pentru Iulia Albu și pentru Mike, „America Express” este emisiunea în care au debutat ca un cuplu. Cei doi nu s-au afișat niciodată atât de mult în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult să participe la o emisiune de tip concurs. Însă, se pare că Iulia l-a convins pe iubitul ei să meargă la capătul pământului, iar momentele cu ei sunt savuroase, de-a dreptul.

Aseară, a avut loc premiera „America Express”, iar încă din primul episod, echipele au demonstrat cât de determinate sunt să ajungă cât mai departe în competiție. Spre deosebire de ceilalți concurenți care urmăresc doar miza, Iulia Albu și Mike au decis să se bucure de fiecare moment petrecut în competiție.

La fel ca și în anii precedenți, cursa începe exact când nu se așteaptă nimeni, iar perspicacitatea și determinarea echipelor sunt testate din prima. În cursa pentru a intra în posesia faimoșilor rucsaci, concurenții au avut de îndeplinit mai multe probe, unele mai grele decât altele.

Iulia Albu, mesaj subtil pentru iubitul ei. Vedeta vrea să se căsătorească cât mai repede cu Mike
Instagram

Iulia, cadou de 100 de ani pentru gazda sa

Așa cum ne-a obișnuit „America Express”, una dintre cele mai grele probe și care îi solicită la maxim pe concurenți, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic este căutarea unei cazări. Fiin în inima Medellinului, nu a fost deloc ușor ca echipele să găsească un loc sigur, unde să doarmă peste noapte.

Reclamă

Din fericire, prima zi s-a încheiat cu bine pentru toți, iar dimineața i-a găsit cu și mai multă energie pe „Drumul Soarelui”. În semn de mulțumire pentru cei care i-au cazat, unii dintre concurenți au ales să le ofere ceva, mai ales că aveau toate bagajele după ei.

Iulia Albu a ales să lase amintire persoanei la care s-a cazat un prosop țesut de mai bine de 100 de ani, pentru că gazda lor urma să se căsătorească. Iulia nu a putut să nu profite de moment și să îi bată un apropo legat de căsătorie iubitului ei.

„L-am primit pentru că am cumpărat ceva. Îl facem lor cadou pentru că se căsătoresc. Unii își cer iubitele de neveste”, i-a spus Iulia lui Mike.

@americaexpressantena1 #americaexpressromania #iuliaalbu #antena1 #viral @casapariurilor.ro ♬ sunet original – America Express România

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro