Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară.  Pe lângă faptul că este un critic de modă de succes, este și o femeie realizată.

Secretoasă din fire, sunt foarte rare momentele când Iulia Albu discută despre viața ei personală. S-a zvonit de foarte multe ori că și-ar dori încă un copil. Se pare că aceste zvonuri, sunt foarte adevărate. Vedeta a vorbit în exclusivitate despre viitorul ei, pe plan personal.

Ce își dorește Iulia Albu

Iulia Albu, mama pentru a doua oară. Ce spune criticul de moda despre marele moment
social media

“Doi copii. Da. Este valabil. Cred că ar fi realist să ne gândim la tripleţi în acest moment. (râde) Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Fireşte, aş dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60, dar… (râde)”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru okmagazin.ro

De asemenea, recent, vedeta a vorbit și despre relația cu iubitul ei. Mai în glumă, mai în serios, Iulia Albu a spus că o să poarte de două ori o rochie de mireasă. Dar se pare că deși acest lucru nu s-a întâmplat, relația lor merge perfect.

„Nu pot să spun, dar nu este vorba de o nuntă. O să îmbrăc până la sfârșitul anului de două ori rochia de mireasă. Nu pot să spun despre este vorba. Dacă este vorba de un proiect, da, dacă este vorba de altceva, nu.”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Logodnicul Iuliei Albu și fiica ei, se înțeleg de minune. Au o relație tată-fiică de invidiat. Se pare că Mike este chiar bărbatul perfect.

“Au o relaţie ca  orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict, ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri.”, a declarat Iulia Albu pentru okmagazin.ro