Iulia Albu și-a uimit de-a binelea fanii din mediul online după ce a ales să se prezinte în fața acestora într-un mod total neașteptat. A atras toată atenția asupra ei, iar internauții s-au dovedit a fi surprinși într-un mod total neplăcut, așa că aceștia nu au fost prea încântați.

Iulia Albu este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre vedetele care creează controverse chiar dacă tot ceea ce face este să deschidă gura. O împătimită a stilul ieșit din comun, vedeta este de multe ori pusă la zid de fani pentru că, în opinia acestora, exagerează de-a binelea atunci când vin vorba de ținutele pe care alege să le poarte, dar și de accesoriile excentrice pe care le alege de fiecare dată.

Dacă până acum găina a reprezentat subiectul principal de dicuție când venea vorba de Iulia Albu, acum creatoarea de modă a venit în fața fanilor săi cu altceva la fel de inedit.

Iulia Albu, criticată de internauți

Iulia Albu nu pune la suflet comentariile celor care nu îi apreciază stilul, așa că face ce face și iar ne șochează cu câte-o apariție ieșită din comun. De data aceasta, vedeta a ales să se și picteze pe față într-un mod atipic, iar reacțiile acide ale fanilor nu au întârziat să apară nici de această dată.

Chiar și așa, Iulia Albu îș vede în continuare de trabă și nu ascultă răutățile celor din jur, mai ales când ea se simte bine cu alegerile pe care le face zi de zi.

Iulia Albu, lovită din toate părțile de răutățile fanilor după ce a postat această fotografie! FOTO

După cum bine știm, Iulia Albu nu este recunoscută doar pentru stilul atipic pe care îl abordează de cele mai multe ori, ci și pentru comentariile controversate pe care le face la adresa vedetelor de la noi din țară. Nu se lasă niciodată înduplecată și spune întotdeauna ceea ce gândește, indiferent de consecințe sau despre persoana care se află în cauză.