Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că toate echipele care participă la „America Express” își doresc să ajungă cât mai departe în competiție și, de ce nu, să și câștige. Pentru asta, fiecare concurent își face propria strategie pentru a-și asigura un parcurs cât mai lung, doar că se pare că Iulia Albu și-a ales greșit adversarul. 

Cu fiecare etapă cu care avansează competiția pe „Drumul Soarelui”, cu atât ies la iveală mai mult antipatiile și strategiile concurenților. Fiecare echipă vrea să stea cât mai mult în concurs, iar pentru asta, în afara faptului de a fi determinați și luptători, trebuie să elimine rând pe rând adversarii.

De fiecare dată, atunci când este timpul să voteze concurenții la cursa pentru ultima șansă, majoritatea se eschivează pentru că nu vor ca, la un moment dat, să li se întoarcă votul. Însă, se pare că Iulia Albu nu se teme deloc de asta și ar face orice pentru a o trimite la ultima șansă și, de ce nu, chiar și acasă pe Alexia Eram.

Iulia Albu, linșată în online după ce și-a declarat antipatia față de Alexia Eram. „Ești mamă, ai îmbătrânit degeaba” Instagram

Fanii o apără pe fiica Andreei Esca

Iulia Albu și-a declarat demult antipatia față de fiica Andreei Esca, deși, din partea Alexiei nu a avut nicio reacție. Iubita lui Mario a dat dovadă de diplomație și se pare că fanii au apreciat-o pentru asta. În schimb, comportamentul Iuliei Albu a stârnit un val de reacții și comentarii.

Se pare că cei din comunitatea „America Express” nu tolerează deloc comportamentul vedetei și nu înțeleg cum de aceasta poate pune atât de mult bețe în roate unui copil. Cu atât mai mult cu cât, la rândul ei, Iulia Albu este și ea mamă.

Iulia Albu, linșată în online după ce și-a declarat antipatia față de Alexia Eram. „Ești mamă, ai îmbătrânit degeaba” Instagram

Ieri seară, în ultima etapă din Columbia, Iulia Albu a încercat să facă front comun cu mai multe echipe pentru a o trimite la ultima șansă pe Alexia Eram, dar se pare că planul ei nu a funcționat.