Iulia Albu, celebra creatoare de modă formează un cuplu cu Mike de aproximativ 6 ani. De obicei, Iulia este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Aceasta nu iese niciodată în lumina reflectoarelor pentru a da detalii intime din viața de cuplu. De data aceasta, însă, vedeta a făcut câteva mărturisiri curioase despre iubitul ei, Mike.

Se știe că desginerul de modă are o fiică din căsnicia anterioară, cea cu Mihai Albu. Fetița vedetei are 12 ani.

Iulia Albu a vorbit despre sprijinul pe care i-l oferă partenerul ei

De curând, fashionista a fost invitată la Antena Stars, acolo unde a dezvăluit lucruri din relația cu Mike. Se pare că aceasta îl îndrăgește foarte mult pe bărbat și spune că o susține în tot ceea ce face.

„El mi-a spus întotdeauna când să plec. Vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam. Întotdeauna a avut dreptate. Eu nu sunt genul care comentează lucrurile acestea și, mai ales, sunt genul care nu-și comentează foștii colegi, dar au fost multe lucruri care m-au determinat (n.red.: să plece dintr-un proiect TV). El a fost omul care m-a împins ca să pot zbura. Nu am avut curajul să fac acel lucru, în acel moment.” , a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Iulia Albu, detalii inedite din viața de cuplu. Ce a putut să spună aceasta despre iubitul ei, Mike
social media

Iulia și Mike își doresc nuntă și copii

Artista susține că vârsta sa nu este o problemă pentru a face copii și că ambii parteneri își doresc o ceremonie și încă un copil care să le ducă numele mai departe. De asemenea, creatoarea de modă a mai dezvăluit că Mike o iubește pe fetița ei ca pe propriul copil.

„E extraordinar să ai alături de tine un bărbat care îți iubește copilul tău de parcă ar fi al lui. Nu văd nicio problemă în a face un copil la această vârstă. Nu am văzut nicio problemă nici în a face un copil la 29 de ani, cum a fost Mikaela. Firește, aș dori, dacă se poate, să nu fac al doilea copil la 60.

Ah, este o discuție foarte lungă despre nuntă. Această pandemie a dat multă lume peste cap. Cu siguranță, în momentul în care ne vom căsători, vom face ceva special, iar asta nu înseamnă neapărat ceva grandios. Pentru că o nuntă grandioasă nu este, din punctul meu de vedere, ceva de marcat”,  a mai adăugat Iulia pentru Ok! Magazine.