De ceva timp, Iulia Albu are o nouă relație. Aceasta a început o poveste de dragoste cu Mike, iar în prezent sunt logodiți. Relația merge cât se poate de bine, așa că de ceva timp cei doi locuiesc împreună. Alături de aceștia este și Mikaela, fetița Iulie Albu, în vârstă de 12 ani. Cum se înțeleg cei doi?

Într-un interviu recent, Iulia Albu a vorbit despre fetița sa și despre relația pe care aceasta o are cu logodnicul ei. Se pare că Mikaela l-a cunoscut pe Mike încă de la început, iar cei doi au dezvoltat o relație frumoasă. Aceștia petrec mult timp împreună și deși au o relație foarte bună, uneori între ei apar și mici neînțelegeri.

„Nu am avut, pentru că nu a fost una dintre acele situaţii în care Mikaela să-l cunoască după ce ne-am mutat împreună ori după ce ne-am hotărât să ne logodim. Iubitul meu şi cu mine ne-am cunoscut la un blind date organizat de o prietenă comună. Eu eram cu Mikaela. Ea l-a văzut din prima secundă.

Au o relaţie ca orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict. Ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri”, a declarat Iulia Albu, potrivit okmagazine.ro.

Cât de mare a crescut fetița Iuliei Albu

Anii au trecut extrem de repede, iar acum fetița Iuliei Albu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Mikaela are 12 și are planuri mari de viitor. Designerul de mod îi oferă fetiței sale toate lucrurile de care are nevoie, însă are grijă să nu o răsfețe prea mult.

„Îmi doresc tot ce e mai bun pentru ea, dar asta nu înseamnă că o voi încuraja vreodată să fie lacomă sau să nu acorde lucrurilor valoarea pe care o au. În acelaşi timp, are parte de lucrurile pe care şi le doreşte. Încercăm să o învăţăm că trebuie să le şi merite, în schimb.

Pentru că atunci când îi dai totul unui copil şi lucrul ăsta nu e condiţionat, consider că asta afectează dezvoltarea caracterului. Iar noi ne dorim ca ea să aprecieze oamenii din jur, dar să şi aibă o stimă de sine bazată pe realitate”, a mai spus Iulia Albu.