Iulia Albu critică standardele de frumusețe impuse de alte persoane.

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute personalități mondene. Creatoarea de modă are o opinie avizată și a vorbit despre standardele de frumusețe ale vremii. 

Iulia Albu este un personaj controversat datorită stilului său vestimentar. Aceasta reușește să atragă privirile și să fie mereu în centrul atenției. Pe lângă domeniu în care activează, este și o mamă dedicată Mikaelei și este interesată de tot ceea ce se promovează în mediul online și nu numai.

Creatoarea de modă este revoltată pe noile standarde de frumusețe, când toate fetele trebuie să se încadreze înt-un anumit tipar și un număr de kilograme. Iulia Albu le consideră nocive, mai ales că fiecare corp este diferit și unic în felul său,

,,Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

 De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.”, a spus Iulia Albu pentru Viva.ro.

Social media

Iulia Albu consideră că femeile ar trebui să se îmbrace cu ceea ce doresc. Culorile să fie alese așa cum trebuie, iar formele să fie evidențiate cât mai frumos. Pentru creatoarea de modă ar fi destul de plictisitor ca toată lumea să arate la fel.

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a mai spus creatoarea de modă.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.