Face Iulia Albu ce face și atrage toate privirile asupra ei. Vedeta este recunoscută pentru criticile pe care le aduce la adresa vedetelor care, din punctul său de vedere, se îmbracă prost. Nu există persoană importantă din lumea mondenă despre care fosta soție a lui Mihai Albu să nu fi avut ceva de zis. Pe cele mai multe dintre ele le critică grav, pentru că nu știu să se îmbrace și nu își imaginează, adesea, cum poate cineva ieși așa din casă.

Vlăduța Lupău, luată la rost de Iulia Albu

Ultima dată, Iulia Albu a analizat ținutele mai multor cântărețe de muzică populară, printre care se afla și Vlăduța Lupău. Creatoarea de modă i-a luat la bani mărunți ultimele sale apariții și ce a spus despre ea i-a lăsat pe mulți dintre admiratorii săi cu gura căscată. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, unde ea are propria rubrică pe care denumit-o simplu “Marțea Neagră”.

În timpul pe care îl are la dispoziție, Iulia Albu le face praf pe vedetele de la noi care nu au nicio treabă cu moda și nici despre îndrăgita cântăreață de muzică populară nu a avut prea multe lucruri bune de zis, deși se putea și mai rău de atât, după cum s-a putut vedea și în alte ediții ale emisiunii respective. Nu a spus doar lucruri urâte despre ea, ci și faptul că are o apariție interesantă și că nu exagerează atunci când este în public, ceea ce este de apreciat.

Iulia Albu, critici dure la adresa Vlăduței Lupău! Vedeta a făcut-o praf: “E penibilă”

Vlăduța Lupău are o apariție foarte interesantă. Nu înțeleg de ce ar purta cineva așa ceva, o rochie cu umerii aceia, în stilul pagodelor, e penibilă. Când iese în public nu exagerează. Rochia aceea roșie este o abordare simplă și corectă. Mereu am zis că la o rochie roșie își pui și pantofi roșii, a făcut bine. În rest, zici că e un jucător de rugby, îi vom oferi acest premiu.”, a spus Iulia Albu.