Cu toții o știm pe Iulia Albu și cât de acidă poate să fie atunci când vine vorba de vedete ”prost îmbrăcate”. Vedeta spune întotdeuna orice are pe suflet , așa că nici de data aceasta nu a făcut rabat de la această regulă. Știm cu toții că a făcut multe victime de-a lungul timpului și că niciodată nu s-a ferit să apună adevărul gol-goluț, oricât de dur ar fi fost. Iată ce de data aceasta Anda Adam este cea care a intrat în vizorul creatoeri de modă și se pare că nu se află deloc pe lista albă. Iată de a avut de spus Iulia Albu despre îndrăgita artistă.

Se pare că Iulia Albu n-o să se sature niciodată să comenteze ținutele celor mai cunoscute vedete de la noi, printre care, de data aceasta, s-a numărat și frumoasa Anda Adam. Nu a avut tocmai cele mai frumoase cuvinte de spus la adresa ei, însă trebuie să recunoaștem că acest lucru nu este nimic nou atunci când vine vorba de exigențele cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului Iulia Albu.

Invitată în cadrul unei emisuni, ca de fiecare dată, misiunea principală a Iuliei Albu este să comenteze ținutele vedetelor. De data aceasta, comentariile au fost la adresa mai multor celebrități, printre care s-au numărat Andreea Marin, Maria Constantin, Anamaria Prodan și Denisa de la Bambi. Adelina Pestrițu a fost și ea prezentă în cadrul evenimentului respectiv, însă se pare că designer-ul nu a dorit să comenteze ținuta acesteia.

Ce spune Iulia Albu despre Anda Adam?

Dacă în cazul Adelinei Pestrițu Iulia Albu s-a abținut total de la orice fel de comentariu, acest lucru nu a fost deloc valabil în cazul Andei Adam. Cântăreața nu a scăpat nici de această dată de ochiul critic al creatoarei de modă. Se pare că rdăcinile nevopsite nu au fost deloc pe placul Iuliei Albu, așa că a taxat-o fără să stea pe gânduri.

Iulia Albu, critici dure la adresa Andei Adam! Nu a arătat milă față de artistă: ”Vulgară”

„Am așa câteva lacrimi. Este și o să rămână o păpușă Barbie, ea așa dorește să fie, nu are o siluetă urâtă, dar exagerează cu această expunere a bustului, nici dacă ar fi natural nu ar trebui expus așa. Să iși vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Are încălțămintea aurie, are un ceas potrivit pentru costum, dacă nu ar fi avut acea bluză. Așa nu, pentru că imaginea este vulgară”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii TV.