După căsnicia eșuată pe care a avut cu Mihai Albu, Iulia Albu a decis să fie mult mai discretă în ceea ce privește planul amoros.

Vedeta s-a concentrat mai mult pe creșterea fiicei sale și nu a acordat prea multă atenție planului sentimental. Asta până când în viața ei a apărut Mike.

Iulia Albu este una dintre cele mai cunoscute prezențe din showbiz. Mereu atentă la tot ceea ce se întâmplă, de-a lungul anilor, vedeta și-a pus în cap mulți colegi de breaslă. Însă, de la un timp, Iulia Albu pare că s-a regăsit în alte proiecte, iar publicul a asistat la o maturizare a ei din punct de vedere profesional.

Odată cu profesionalul s-a sincronizat și planul personal. În viața ei a apărut Mike, bărbatul care o face fericită de ani buni de zile. Cei doi au fost destul de discreți la început și au preferat să aștepte momentul în care să fie siguri pe conexiunea dintre ei doi. Și se pare că acesta a venit mai repede decât se așteptau.

iulia albu
Social Media

Iulia Albu este mai împlinită ca niciodată

Acum, Iulia Albu și Mike și-au supus relația unuia dintre cele mai grele teste. Cei doi au plecat pe „Drumul Aurului”, în „America Express” și au mare emoții. Iulia nu este deloc străină de acest format, căci a mai fost prezentă în emisiune în urmă cu mai bine de doi ani.

În schimb, totul este nou pentru iubitul ei, Mike. Pentru el, aventura a început încă de acasă, când a fost nevoit să își facă cont de Instagram pentru fani. Iulia are mare încredere în echipa ei și speră să ajungă cât mai departe în competiție.

De asemenea, primul plan al Iuliei după ce revine în țară este acela de a deveni mămică, pentru a doua oară. Mike este destul de sceptic, momentan, pentru că se gândește și la cheluielile pe care le implică un copil. Dar, niciodată să nu spui niciodată!