Vedeta le-a gătit juraților un preparat strălucitor din ciocolată.

Surpriza din ediția de ieri seară a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost prezența Iuliei Albu. Creatoarea de modă a avut o apariție excepțională în fața juraților, cu un preparat strălucitor, asupra căruia și-a pus amprenta. Pe lângă stilul și frumusețea ei, Iulia i-a surprins jurați și cu talentul său la gătit, pe care nu și l-a expus până în prezent.

Cei trei chefi au avut parte de o mare surpriză ieri seară, când în fața lor și-a făcut apariția una dintre vedetele la care se așteptau mai puțin. Iulia Albu a venit să le demonstreze juraților că nu este doar o adevărată divă, ci și o femeie care știe să gătească. Într-adevăr, aceasta a creat un preparat unic.

Iulia Albu, apariție șoc la „Chefi la cuțite”

Iulia Albu este una dintre cele mai urmărite mediatic vedete din România, care se află în showbiz-ul românesc de mulți ani. Aceasta a ajuns în atenția publicului datorită personalității sale excentrice și aparițiilor sale controversate, dar niciodată nu și-a expus dorința de a găti.

Sursa: Captură de ecran

Pentru că personalitatea și pasiunile sale nu au vreo legătură cu lumea culinară, nimeni nu s-a gândit ca Iulia Albu să își facă apariția în emisiunea „Chefi la cuțite”. Dar, jurații au avut parte de o surpriză de proporții ieri seară.

„Nu am neapărat o pasiune pentru asta, eu nu gătesc în general, dar am vrut să vin aici și să vă fac o surpriză. Nu știu să gătesc, știu doar să mă gătesc”, le-a spus Iulia Albu juraților.

Ce preparat le-a pregătit creatoarea de modă juraților

Așa cum era de așteptat, Iulia Albu nu și-a făcut apariția în emisiunea „Chefi la cuțite” cu un preparat obișnuit. Dacă prima dată, aceasta le-a trimis juraților farfurii cu un bob în ele, ulterior, și-a făcut intrarea cu un preparat cu totul spectaculos.

Iulia Albu le-a gătit juraților un desert din ciocolată amară a cărui formă semăna cu un copac, dar diva și-a pus amprenta asupra preparatului, pentru că era sclipitor. Chefii au fost surprinși de faptul că ea l-a gătit, și s-au uitat mirați la forma acestuia.

„Am vrut să vă fac o surpriză și m-am gândit să vă fac ceva greu”, a spus Iulia Albu.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.