Iulia Albu este o prezență controversată în lumea mondenă și niciodată nu se abate de la stilul ei care a consacrat-o. Are o frumusețe aparte, așa că fanii ei sunt foarte curioși să afle dacă nu cumva vedeta a trecut pragul medicului estetician pentru a se înfrumuseța. Așa că, vizibil deranjată de repetarea acestei întrebări, diva a oferit cel mai sincer răspuns de până acum.

Iulia Albu le are pe toate! Este frumoasă, deșteaptă, capabilă și mereu are încredere în sine. Fanii o iubesc și o apreciază pentru sinceritatea de care dă mereu dovadă, dar și pentru faptul că este o persoană destul de directă și spune lucrurilor pe nume fără să se ascundă după degete.

De-a lungul timpului, vedeta a primit foarte multe întrebări legate de operațiile estetice pe care le are, așa că iată că a venit momentul ca Iulia Albu să vorbească sincer și despre acest subiect.

Iulia Albu a recunoscut câte operații estetice are

Dacă vă așteptați că Iulia Albu ar fi enumerat operațiile estetice, ei bine, mai gândiți-vă o dată! Vedeta nu a apelat niciodată la medicul estetician. Motivul pentru care încă nu a făcut-o este pentru că se simte foarte bine în pielea ei și nu ar vrea să modifice nimic în felul în care arată.

 

Mai mult decât atât, nu găsește nicio explicație pentru care primește atât de des această întrebare.

Iulia Albu nu își dorește să intervină la nivelul sânilor și nici să-și modific forma nasului. Se pare că vedeta a intervenit o singură dată la glezne, mai exact în acea zonă și-a făcut o liposucție.

Lăsând la o parte această operație, Iulia Albu arată exact așa cum a lăsat-o mama natură, neintervenind cu nimic altceva. Chiar și așa, vedeta mărturisește faptul că nimeni nu este perfect și că se acceptă fix așa cum este, având la purtător o sumă de imperfecțiuni pe care le tolerează.

Iulia Albu, adevărul despre operațiile estetice! ”Sunt foarte mândră de trupul meu”

”Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma “imperfecțiunilor” mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor”, a povestit Iulia.