Iulia Albu și Cătălin Botezatu au împărțit mult timp rolul de jurați la Kanal D.

Iulia Albu și Cătălin Botezatu sunt două dintre numele care nu mai au nevoie de nicio prezentare în lumea modei. Ambii sunt profesioniști prin definiție. De-a lungul timpului, viața i-a adus pe cei doi în conjuncturi comune, iar atunci s-a lăsat cu scântei.

Iulia Albu este cunoscută în lumea mondenă. Multe nume celebre de la noi se feresc de ea, iar asta pentru că mereu le-a criticat stilul vestimentar. Iulia nu a fost niciodată blândă la adresa celor care au gafat și nu au respectat regulile de bază în lumea modei.

Vedeta a fost mereu prezentă pe micul ecran cu fel de fel de proiecte. Timp de mulți ani, Iulia a fost parte din marea familie de la Kanal D. Împreună cu Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Răzvan Ciobanu și Cătălin Botezatul, acesta era una dintre jurații de la „Bravo, ai stil!”.

Pe sticlă, toți se înțelegeau de minune și era simplu de înțeles de ce. Toți veneau din diverse zone ale industriei fashion, iar asta i-a legat destul de mult. Însă, odată cu moartea regretatului Răzvan Ciobanu, tensiunile dintre ei au început să iasă la iveală.

Iulia Albu a dat cărțile pe față. În ce relații a rămas cu fostul ei coleg, Cătălin Botezatu
Facebook

Iulia Albu este indiferentă la subiectele legate de Cătălin Botezatu

Protagoniștii scandalului principal au fost nimeni alții decât Iulia Albu și Cătălin Botezatu. Între ei, a fost o situație tensionată atipică, iar asta pentru că nu au fost vocali și nici nu au ieșit la înaintare cu vorbe urâte. Cei doi au ales să se evite și nu și-au vorbit mult timp.

Fanii celor doi au sesizat faptul că Iulia și Cătălin nu se mai înțeleg la fel de bine ca la început. Pentru a face lumină în acest caz, Iulia Albu a vrut să sublinieze faptul că a avut mai multe neînțelegeri cu Botezatu de-a lungul timpului.

Una dintre ele, poate și cea mai importantă, a fost pe vremea când Iulia urma să se căsătorească cu Mihai Albu. Mihai a insistat foarte mult ca rochia ei de mireasă să fie făcută de Cătălin Botezatu. Iulia a refuzat vehement și a apelat la ajutorul lui Răzvan Ciobanu.

„N-avem nicio relație. N-am avut niciodată. Prima ceartă a fost când m-am căsătorit cu fostul meu soț. Trebuia să-mi fac rochia de mireasă. Fostul meu soț, pentru că și Cătălin își dorea foarte mult să-mi fac rochia la el, a insitat foarte mult să mi-o facă el. Eu am spus nu, că vreau să-mi facă rochia de mireasă Răzvan Ciobanu. Răzvan Ciobanu mi-a făcut rochia, că dacă nu, nu m-aș fi căsătorit”, a spus Iulia Albu.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.