Iulia Albu, ce-ai făcut? Vedeta iese din tipar din nou și își lansează propria linie de măști pentru protecție. Și da, cum vă așteptați, sunt niște măști cu totul atipice! Au un preț exorbitant, însă poate fi justificat acest lucru. Sunt realizate manual dintr-un material calitativ, mai exact din bumbac. Se pot reutiliza și, mai mult de atât, oferă o notă de personalitate oricărei ținute. Linia de măști de protecție are și un nume pe măsură, ”La Masque”.

Se pare că Iulia Albu are planuri mari! Are în plan realizarea unor măști de protecție cu un model cu totul inedit, unicate, dar și cu un preț pe măsură. Prețul unei astfel de măști pornește de la 50 de lei și poate ajunge până la 250 de lei. Se pare că ideea i-a venit creatoarei de modă în urma numărului foarte mare de clienți care și-au dorit o mască cu un design unic, marca Iulia Albu. Vedeta a făcut chiar și un anunț în acest sens.

„Viața noastră s-a schimbat radical și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu „it”, nu al sezonului, ci al perioadei următoare. Decizia a venit ca urmare a solicitărilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căruia să nu intre acest item”, a mărturisit Iulia Albu în cadrul unui interviu.

Iulia Albu a creat propriile măsti! Cât costă! ”Prostia e nemuritoare”
Iulia Albu a creat propriile măsti! Cât costă! ”Prostia e nemuritoare”

Ce reacție au avut fanii?

Cei mai mulți dintre fani nu au fost deloc încântați de inițiativa Iuliei Albu. Aceștia sunt de părere că tot ceea ce se întâmplă cu aceste măști este o ”mascaradă” și că doar Iuliei Albu i s-ar potrivi un astfel de model de mască.

„Cine își înfige un măturoi în creștetul capului și umblă pe la evenimente cu găină sub braț poate sa poarte și o asemenea mască!”, ”Nici in gluma n-ar trebui sa incurajezi mascarada asta. Mai ales pentru 50 de lei..”, ”Seamana mai mult a pampers pentru găini”, ”Masca e prea rococo…Sper ca e o gluma…Prostia e nemuritoare”, au spus internauții pe rețelele de socializare, conform cancan.