Iubitul Margheritei nu are voie în farmacii. Ce s-a descoperit

Iubitul Margheritei nu are voie în farmacii, după ce s-a aflat în ultima vreme despre el. În fiecare zi apar noi informații despre Margherita de la Clejani și iubitul său, Theo. De când Margherita a fost protagonista unui scandal uriaș, după ce a provocat un accident; toată lumea o urmărește. În urma testării de către polițiști, s-a dovedit că ea consumase și substanțe interzise.

Polițiștii au dus-o pe Margherita de la Clejani la IML pentru analize. Se pare că odată ajunsă acolo, vedeta avea în corp heroină. Dar asta nu este se pare singura ei problemă. Și-a pus în cap și toți vecinii. Margherita de la Clejani este atacată din toate părțile. Urmează să se stabilească dacă Margherita de la Clejani era sau nu drogată atunci când s-a urcat la volanul mașinii.

Ce a declarat Theo?

Dacă nu era suficient, Theo, iubitul Margheritei de la Clejani este certat cu legea și a fost prins cu droguri. Acesta a negat asta, dar a recunoscut că ia mai multe pastile. Iubitul Margheritei nu are voie în farmacii, după ce a spus că ia pastile de tensiune și vitamine. Tot el a spus că nu mai dorește să fie acuzat de tot felul de lucruri, pentru că nu este vinovat cu nimic. O sursă a declarat că Theo deține două parafe de medic cu ajutorul cărora eliberează rețete de pastile; pe care ulterior le folosește pentru a prepara cocktailuri cu efecte similare drogurilor.

„Eu îmi asum că nu sunt niciun exemplu bun de urmat, sau nimic. Nu sunt! Nu sunt! Dar nu sunt nici un sac de box, să dați cu pumnul în mine în fiecare emisiune timp de două săptămâni, că nu merit! Nu am vrut asta, nu.. Pentru ce? Pentru un medicament? Eu am ajuns să nu mai scriu, să nu mai fac muzică, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă.”, a dezvăluit recent Theo în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Culiță Sterp este din nou îndrăgostit!? Ce postare le-a atras atenția fanilor

Culiță Sterp, dezvăluiri despre familia lui! Ce a putut să spună