Iubitul Iuliei Vântur a fost muscat de șarpe, în prima zi de Crăciun. Salman Khan a fost transportat de urgență la spital. Familia s-a speriat teribil.

Evenimentul neplăcut a avut loc în prima zi de Crăciun, când actorul și frumoasa româncă petreceau alături de familie. La acel moment, faptul că reptila care l-a muscat ar fi putut fi una veninoasă, a crescut și mai mult panica prin care au trecut.

Salman Khan a fost mușcat de șarpe, în prima zi de Crăciun. Cum se simte acum iubitul Iuliei Vântur

Sperietură de zile mari pentru Slaman Khan și cei de lângă el. Un eveniment nefericit i-a pus viața în pericol. Actorul de la Bollywood a fost mușcat de un șarpe. Alături de Iulia Vântur și membrii familiei, întâmplarea a avut loc la ferma sa din Panvel.

Iubitul Iuliei a fost transportat de urgență la spitalul din MGM din Kamothe. Pentru o perioadă de șase ore a stat sub supravegherea medicilor, care i-au acordat toate îngrijirile medicale de care actorul a avut nevoie. Din fericire, starea sa de sănătate este stabilă. Reptila nu a fost veninoasă. Medicii l-au liniștit, spunând că se află în afara oricărui pericol. Slaman Khan nu a oferit prea multe detalii legate de evenimentul neplăcut prin care a trecut.

Captură YouTube

Iulia Vântur s-a întors în India, unde se ocupă de mai multe proiecte

După ce în vara acestui an s-a reîntors pe meleaguri, vedeta a revenit în India, acolo unde are mai multe proiecte în desfășurare. Iulia Vântur spunea în acea perioadă că are foarte multe proiecte și colaborări.

„Da, chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm.”, spunea vedeta, potrivit click.ro