Bianca Pop, fosta ispită de la „Insula Iubirii”, a făcut declarații care a zguduit întreg showbiz-ul românesc. Bruneta a afirmat că actualul ei iubit, Florin Rusu, a încercat să o ducă la prostituție, în Spania. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute după ce Bianca Pop a anunțat și că este însărcinată.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca Pop a făcut declarații șocante! Deși păreau cuplul perfect și și-au făcut de nenumărate ori declarații de dragoste, iată că lucrurile nu sunt pe roz între Bianca Pop și Florin Rusu.

Florin Rusu neagă că a vrut să o ducă pe Bianca Pop la prostituție

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că Florin Rusu, actualul ei partener, i-a propus să meargă la prostituție, în Spania. Revoltată, bruneta a povestit tot pe rețelele de socializare. Între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat.

Cules de căpșuni înseamnă prostituție. Eu, de fapt, sunt tanc de făcut bani. E logic, când o femeie e foarte populară, foarte cunoscută… Rusu de la Oradea are femei la produs și a vrut să mă ducă și pe mine. Am dovezi. Mi-a dat parola de la telefon, gândiți-vă că nu el m-a adus pe mine în Spania, m-a adus iubitul meu, care este aici”, a spus Bianca Pop.

Pe de altă parte, Florin Rusu neagă toate acuzațiile aduse de Bianca Pop și a ținut să clarifice lucrurile. Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit ce afacere are, de fapt, peste hotare.

„În ciuda faptului a tot ce a fost, eu sunt omul ăla iertător. Suntem bine acum, dar nu aș mai vrea să dau apă la moară speculațiilor. Încerc să protejez relația”, a declarat Florin Rusu pentru Fanatik.

foto: social media

Ce afacere deține în Spania

Florin Rusu a explicat că a investit enorm într-un pub din Benidorm, Spania, acolo unde vrea să dea lovitura pe plan financiar. El a mărturisit că și-a deschis un local special pentru turiștii englezi și are de gând să organizeze petreceri cu cei mai tari soliști de muzică de petrecere, printre care Florin Salam sau Nicolae Guță.

„Ca să lămuresc și treaba asta cu afacerea, e vorba de un pub. L-am deschis pentru că în Benidorm vin foarte mulți turiști englezi. În timpul săptămânii va funcționa doar pentru ei.

În weekend, în general în fiecare sâmbătă, voi aduce artiști mari care să le cânte românilor: Nicolas Sax, Florin Salam… Dacă tot am băgat bani, nu vreau să aduc pe oricine. Investiția a fost în jur de 40.000 de euro și sper să fie una de succes”, a mai completat acesta pentru sursa citată anterior.