Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu trăiesc o poveste de vis.

Cristina și Alexandru au devenit părinți în urmă cu șase luni de zile. Cei doi îndrăgostiți se gândesc deja la un al doilea copil. Deși vedeta a trecut prin momente grele, din cauza faptului că Ema s-a născut prematur, acum toate lucrurile s-au rezolvat.

Ce planuri de viitor au

Iubitul Cristinei Cioran a spus tot! Cei doi se pregătesc să devină, din nou, părinți. „Se mărește dinastia”
social media

Alexandru Donrescu a vorbit în exclusivitate pentru cei de la WOWbiz și a povestit despre copilul pe care îl are împreună cu Cristina.

„Prematuritatea nu este o boală. Trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna omul și de rând și cel academician și homosapiens, toată lumea. Faptul că s-a născut cu două luni înainte, asta nu a fost o problemă. S-a născut la 7 luni, este foarte bine și nu excludem absolut nimic, nici nu includem. Vedem cum vor decurge lucrurile și dacă va mai apărea un copil, se mărește familia, se mărește dinastia, nu e decât un alt cadou de la univers.”, a mărturisit Alexandru Dobrescu, în exclusivitate, pentru WOWBiz.ro.

Se pare că și Cristina este de aceeași părere cu Alexandru. Rolul de mămică pare că o prinde atât de bine pe Cristina Cioran încât este pregătită și pentru al doilea copil.

Vedeta este topită după fetița ei și povestește mereu despr cum decurge viața de mămică.

„Sunt o mamă relaxată și liniștită. E foarte ușoară viața. Îmi place la nebunie, nu mă deranjează că se trezește sau dacă plânge puțin. Aseară s-a trezit pe la 2, adormise la 7 jumătate. De cele mai multe ori adoarme la 10 și doarme până la 6 jumătate. E un copilaș bun, blând, minunat, râde mult.

Da, mai vreau copii. Ne gândim. Vedem ce ne oferă viitorul. E dolofană micuța, prietenoasă, veselă și expresivă. O ador.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul unei emisiuni de televiziune.