Iubitul Andreei Mantea a fost dat de gol. Cine este barbatul cu care vedeta se iubeste de 5 ani de zile? I-a dat si inelul de logodna, asa ca nu este exclus ca prezentatoarea sa imbrace rochia de mireasa in curand. Andreea Mantea nu s-a afisat in public cu cel care i-a furat inima, preferand sa fie cat mai discreta in ceea ce priveste viata ei privata. Totusi, in presa au aparut detalii inedite despre cel care i-a furat inima.

Reclamă

Andreea Mantea iubeste din nou. Chiar daca multi credeau ca Cristi Mitrea este in continuare iubitul ei, prezentatoarea de la Puterea Dragostei a negat acest lucru de nenumarate ori. Bruneta poate spune acum ca traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Are un baiat minunat, David, prezinta o emisiune de succes și iubitul ei ii face toate poftele. Ce și-ar putea dori mai mult o femeie?

Cine este iubitul Andreei Mantea?

Potrivit jurnalistilor de la ciao.ro, iubitul Andreei Mantea lucreaza in televiziune. Acesta ar fi la randul lui un barbat celebru. Se pare ca relatia lor ar fi debutat chiar dupa ce Mantea s-a despartit de Cristi Mitrea. Asta insemnand ca bruneta era deja gravida atunci cand si-a cunoscut actualul iubit. Nu stim daca lucrurile stau chiar asa. Cert este faptul ca pe mana Andreei acum si-a gasit loc un frumos inel de logodna. Cel mai probabil, intr-o buna zi, vedeta va dezvalui public fata iubitului ei. Pana atunci ne multumim cu franturi de imagini in care barbatul este prezent pe instagramul vedetei.

Reclamă

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro