Iubita lui Selly a facut o figura destul de frumoasa la examenul de bacalaureat. Dacă vloggerul a obtinut media 9,60, Smără l-a intrecut cu nota de la Bac. Tânăra este o adolescenta simpla, care s-a tinut departe de zona vlogging-ului. Smaranda a invatat din greu pentru examenul maturitatii si nu numai. Tanara vrea sa intre la Facultatea de Medicina, fiind pasionata de acest domeniu.

Iubita lui Selly s-a pregătit pentru admiterea la Facultate, insa nu a neglijat examenul de bacalaureat. Pentru ca nu este la fel de mondena ca iubitul ei, Smără a avut mai mult timp la dispozitie pentru a invata. Si roadele muncii ei au venit. Chiar Selly a fost cel care a anuntat ce nota a luat frumoasa lui iubita. Smără a luat nota 10 la Limba si Literatura Română! Cât despre celelalte doua probe, tanara a obtinut 9,80 la Matematica și 9,70 la Biologie. Astfel, iubita lui Selly a luat examenul cu media 9,83.

Selly, atac la sistemul de educatie din România

Smără s-a descurcat mult mai bine decat Selly la acest examen, dar nici nota vloggerului nu este una de neglijat. Iubita lui Selly și tanarul pot sa fie adevarate modele pentru tinerii care ii urmaresc. Au aparut cateva glume pe seama lui Selly, care declara la ultima proba ca a facut tot la examen si ca va lua nota 10. Nu a fost 10 curat, dar s-a apropiat in mod sigur de acest tel.

După ce și-a publicat pe instagram nota de la Bac, Andrei Selaru, a postat un vlog in care a vorbit despre situatia invatamantului romanesc. Selly este revoltat pe faptul ca pregatirea pentru examen nu ii ajuta cu nimic pe elevi in viata. Tanarul spune ca in liceu li se predau materii invechite, de pe manuale care au fost editate cu zeci de ani in urma și care nu ajuta cu nimic la dezvoltarea tinerilor români. Acesta spune ca in liceu, tinerii ar trebui sa invete notiuni despre economie, politica, educatie civica sau drept. Doar asa tinerii ar putea avea o sansa  de a schimba ceva dupa terminarea celor 12 clase, potrivit lui Selly.