Dorian Popa și iubita lui, Babs, sunt mari iubitori de animale. Toată lumea îl știe pe Cheluțu, cățelul pe care artistul l-a adoptat și pentru care a făcut multe lucruri. Acesta a avut probleme serioase de sănătate, dar vloggerul nu s-a lăsat până când nu a reușit să îl pună din nou pe picioare. A mers de nenumărate ori cu el la medicul veterinar și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca să îi fie bine animalului său de companie.

Drept răsplată, Cheluțu îl iubește enorm, iar acest lucru se poate observa în cele mai multe dintre Story-urile vedetei. Cățelul îl însoțește peste tot și nu îl scapă din ochi nici măcar o clipă. Mulți spun despre el că a avut mare noroc, că a fost găsit de către Dorian Popa, care i-a oferit șansa la viață și un trai mai bun.

Babs, mesaj pentru iubitorii de animale

Claudia, iubita artistului, îl iubește și ea la nebunie și îl tratează ca și cum ar fi copilul lor. Îi oferă toată atenția de care are nevoie și îi este tare drag de el. Nu doar pe el îl iubește, ci pe toate animale din lume. Recent, vedeta a luat foc pe social media, când a început să tot primească mesaje de la oameni care voiau să își dea animalele spre adopție. Babs nu poate concepe așa ceva. Din punctul său de vedere, animalele sunt ca niște copii și ar trebui tratați ca atare. Mai mult de atât, le-a dat și un sfat important internauților.

Iubita lui Dorian Popa, revoltată pe Instagram! De ce a răbufnit vedeta: “Nu pot concepe așa ceva”

„Primesc multe mesaje de la oameni care vor să își dea animalele spre adopție și îi postez. Oameni buni, de ce îi luați dacă după îi dați? Sunt niște suflete, unde stați și voi, stau și ei. Nu pot concepe așa ceva, eu sunt ca niște copii.  Vă rog din suflet, nu mai renunțați la animalele de companie atâta de ușor! Nu sunt obiecte”, a transmis iubita lui Dorian Popa.