Cel mai mare vis al campionului la natație David Popovici.

Jurnaliștii de la as.ro au publicat imagini cu iubita lui David Popovici de la sosirea dublului campion mondial de natație. Pe Aeroportul Otopeni, tânăra Taisia a reacționat nervos la vederea camerelor de filmat.

David Popivici, campion mondial la natație

David Popovici a câștigat titlul mondial la natație în probele de 100 și de 200 metri liber, devenind astfel  un star al sportului mondial. În vârstă de numai 17 ani, David este încă elev la un liceu din sectorul 2 al Capitalei și, dincolo de performanțele excepționale din sport, este un tânăr obișnuit.

Acesta este într-o relație de aproape doi ani cu o colegă de liceu, Taisia, iubita sa felicitându-l imediat după extraordinara victorie din bazinul de la Budapesta.

Sursa: Social Media

Iubita campionului la natație nu a fost alături de acesta la Mondiale, dar l-a așteptat la aeroport, așa după cum se poate vedea AICI, în imaginile publicate de cei de la as.ro.

Extrem de discretă cu aparițiile publice alături de David, Taisia s-a arătat deranjată de atenția îndreptată asupra ei.

„Nu mă mai filmați”, au fost singurele sale cuvinte, înainte de a părăsi aeroportul alături de o altă colegă.

David Popovici a vorbit despre marele său vis

David Popovici a mărturisit marele său vis după ce a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani. Tânărul supranumit „Regele Nataţiei” a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

David a adus acasă cele două medalii de aur. La aeroport, acesta a  fost aşteptat cu flori şi covorul roşu de Camelia Potec, Eduard Novak şi Mihai Covaliu.

„Cel mai mare vis profesional a fost să devin cel mai bun din lume. Acum, este să devin cel mai rapid din istorie. Dacă se poate într-o probă, ar fi superb. În mai multe ar fi şi mai super. Un alt vis ar fi să inspir cât mai mulţi oameni şi să trăiască odată cu mine.

Nu aş putea spune cât ar dura să devin cel mai rapid din istorie. Sunt alţi campioni mondiali la Budapesta care au reuşit la 15 ani să o facă. Atât timp cât eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, poţi să o faci la orice vârstă!

Eu şi cu echipa mea avem filosofia de a nu atinge niciodată perfectul, dar a ne îndrepta tot timpul spre el. Ţinta mea este să devin în fiecare zi o versiune mai bună a mea. Mi-ar plăcea să fim în faţa absolut tuturor. Voi mai avea foarte multe competiţii!”, a spus David Popovici.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.