Iubita lui Colo, vloggerul Alexandru Bălan; cercetat pentru instigare la violență și hărțuire a minorelor, a avut și ea o reacție. Alexandra, spre surprinderea tuturor; a sărit în apărarea celui care acum ceva timp își îndemna fanii să se comporte neadecvat cu fetele care nu împliniseră 18 ani. Fanii sunt șocație de reacția ei, pentru că sperau ca ea să fie deloc de acord cu afirmațiile iubitul ei; care riscă să ajungă la pușcărie.

Alexandru și-a pus tot internetul în cap, după ce a instigat la violență și hărțuire. O singură persoană se pare că nu îl va lăsa la greu. Da, este vorba chiar de iubita lui, pe care se pare că afirmațiile lui nu au afectat-o. Pentru admiratorii lor a fost de crezut că acceptat asta.

Ce a postat Alexandra?

Iubita lui Colo a decis să facă și o postare despre asta. Fata a postat un citat în engleză, din care reiese că este de partea iubitului ei, fără îndoială. Alexandra a postat un citat în limba engleză, pentru care sute de fani au criticat-o. Alexandra și Alexandru sunt împreună de 6 ani și de multe ori fac pereche în vloggurile lui Colo, pe canalul acestuia de Youtube cu aproape 850.000 de abonați. Par și extrem de fericiți împreună, dar fanilor nu le vină să creadă că iubita lui Colo este de acord cu tot ce a zis. După, Colo și-a cerut și scuze în fața fanilor, dar nu a mai contat.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

”Your judgments of other people say more about you than they do about them” (judecățile tale legate de alte persoane spun mai mult despre tine decât despre ele), a scris ea.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“, a spus Colo acum ceva timp.

Cum s-a scuzat Colo pe YouTube?

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă; recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie. Şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal, în primul rând, pentru că acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.”, sunt doar câteva dintre cuvintele vloggerului.