Iubita lui Armin Nicoară, în lacrimi!

Armin Nicoară, a decis sa ia o decizie importanta din cauza coronavirusului. Astfel, el s-a autoizolat acasa pe toată această perioadă, singurele vizite admise fiind cele ale Claudiei Puican, iubita lui.

Cei doi tineri, obișnuiți cu viata de noapte, cu agitația, sunt extrem de deprimati din cauza acestei perioade de izolare și pare ca trec foarte greu peste aceste momente. Claudia a avut parte zilele trecute, în ciuda zâmbetului ei, de amintiri cu tatăl ei, ascultând melodii populare care mai de care mai triste.

Iar cum acum este și perioada în care Claudia Puican repetă cât de mult poate, pentru ca vocea ei să fie în formă maximă atunci când va reveni pe scenă, de curând s-a filmat în timp ce cânta chiar melodia care o deprimă la maximum.

”Cu emoții… azi cânt pentru tine tată! De câteva zile ascult melodia asta pe internet și plâng… astăzi am încercat să o cânt și eu… Cu greu îmi stăpânesc emoțiile, dar sper să vă placă”, a spus Claudia Puican după ce s-a înregistrat cântând, tristă din cale afară.

”Normal că mi-e frică de acest virus, mai ales că atacă mai rău persoanele cu probleme”, a spus Armin Nicoară, in urma cu ceva timp pentru wowbiz.ro.

Iar frica lui, ne-a dezvăluit artistul, vine și din faptul că este este una dintre categoriile expuse în mod direct virusului care a făcut, deja, peste 6000 de victime în toată lumea.

”Eu am diabet. Când am văzut că cei care iau coronavirusul și sunt expuși la modul serios bolii, normal că m-am speriat. Eu, și așa, sunt extrem de atent cu diabetul, am grijă să respect toate indicațiile medicilor… Iar acum, când m văzut că virusul ăsta afectează pe cei diabetici mai grav, am decis să intru în autoizolare”, a mai spus Armin Nicoară.

Lasă un răspuns

zodiile care nu pot fi niciodata inselate

Zodiile care nu pot fi niciodată înșelate! Ele simt totul

Masca dezinfectată greşit ne poate expune coronavirusului. Cum putem spăla măştile, pentru refolosire.