Situațiile de viață complicate pare că îl urmăresc pe milionarul din Mediaș. Alex Bodi a intrat recent într-o relație cu un celebru manechin de origine poloneză, însă acesta s-a trezit în mijlocul unui context cel puțin neașteptat. Femeia alături de care fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar încerca să își refacă viața este căsătorită de ceva timp. Partenerul de viață al acesteia a aflat de idila care o leagă de milionarul român din presa mondenă.

 Iustyna și soțul ei se vor separa în viitorul apropiat

Alex Bodi și Iustyna s-au cunoscut în urmă cu doar câteva săptămâni când afaceristul a făcut un drum până în Polonia pentru a se întâlni cu frumoasa șatenă. Întors în România, acesta a precizat că nu are o relație cu manechinul de origine poloneză însă va lasa timpul să decidă ce se va întâmplă între ei. Acum, Iustyna a făcut se pare tot posibilul să ajungă și ea în România pentru a petrece timp în compania lui Alex Bodi. Focoasa de origine poloneză ”a uitat” că este căsătorită cu un luptător MMA și că gestul ei ar putea să îi strice căsnicia.  Lucru care s-a și întâmplat. Cel care a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să divorțeze a fost chiar fostul partener al acesteia.

”Suntem căsătoriți, dar divorțăm de comun acord. Nu mai răspund la nicio întrebare – cazul s-a încheiat’, ”, a precizat luptătorul MMA Karol Miśkiewicz,

La rândul ei, soția luptătorului MMA, Iustyna, pare decisă să se bucure de noul început alături de Alex Bodi și să lase în spate trecutul. Manechinul s-a trezit cu o avalanșă de întrebări pe contul ei de socializare legate de statutul ei personal. Fanii au întrebat-o dacă într-adevăr este căsătorită, însă răspunsul ei a reușit să șocheze pe toată lumea.

Arăt de parcă aș fi măritată?”, le-a răspuns focoasă de origine poloneză internauților.

Alex Bodi și Iustyna au petrecut weekend-ul trecut într-un club exclusivist de pelitoral. Cei doi s-au sărutat în văzul tuturor și nu s-au abținut nici de la gesturile tandre.  Milionarul nu a  făcut până acum alte declarații legate de noua lui cucerire.