Zachery Dereniowski de la Windsor – mdmotivator pe TikTok și alte platforme – spune că nu și-a propus niciodată să ajungă la milioane de telespectatori. Dar în ultimul an, cu siguranță a făcut-o.

Zachery Dereniowski de la Windsor nu este foarte sigur cum acest cont TikTok „mdmotivator” a atins 89,1 milioane de aprecieri. Dar i-a schimbat planurile pentru viața lui.

„Încerc să înțeleg legătura umană prin povestire, fiind vulnerabil și arătând dovezi sociale că oamenii nu sunt singuri”, a spus Dereniowski.

De ce a ales să facă asta

Îți vor da lacrimile! Ce a făcut un tânăr, pentru o femeie care vindea diverse sculpturi, în stradă. Aceasta a trăit șocul vieții sale! VIDEO

Înființat în august 2020, contul TikTok „mdmotivator” a atras de atunci 2,9 milioane de adepți. Acest lucru l-a inspirat pe Dereniowski să renunțe la facultatea de medicină și să se angajeze pe rețelele sociale cu normă întreagă.

Și de ce „mdmotivator” are o astfel de audiență? Cele mai populare videoclipuri ale lui Dereniowski iau forma unor experimente sociale. De obicei, el va sta cu un semn care poartă un mesaj și v-a înregistra interacțiunile sale cu străinii.

Dereniowski promite că nimeni din videoclipurile sale nu este actor. Și că toate interacțiunile sunt autentice. Surprinse de la distanță de prietenul său videograf, Patrick Glaz.

„Un videoclip de 30 de secunde poate dura patru ore pentru a filma. Și, probabil, două ore pentru a edita.”, a spus Dereniowski.

„Ar fi mai ușor să scrii videoclipurile. Dar oamenii ar simți asta. Simți ceea ce este real când privești. Realitatea este despre ce sunt videoclipurile.”, a mai adăugat el.

Un videoclip cu 8,9 milioane de vizualizări, filmat evident în centrul orașului Windsor. Îl arată pe Dereniowski cu o pancartă pe care scrie: „Cu cine ai vrea să fii acum?”

Într-un alt videoclip cu 26,2 milioane de vizionări. Dereniowski poartă o bandă la ochi și stă cu o pancartă pe care scrie: „Dacă te simți frânt sau gol, îmbrățișează-mă”.

Uneori, „mdmotivator” are mai degrabă un truc: pentru un alt videoclip filmat în centrul orașului Windsor, Dereniowski s-a pozat ca un stăpânitor cu un semn care cere un dolar.

Dacă cineva îi dădea un dolar, el răspundea oferindu-le o sumă mai mare din banii săi. De la 20 la 40 de dolari.