„Clona” a reușit să aducă în fața telespectatorilor personaje uimitoare. Pe câți dintre ei îi mai recunoști în prezent?

La începutul anilor 2000, povestea de dragoste dintre Jade și Lucas a cucerit milioane de telespectatori. Deși a avut doar un sezon, „Clona” a fost și va rămâne unul dintre cele mai populare seriale portugheze. 

„Clona” a fost serialul care a adunat în fața televizoarelor, seară de seară, milioane de fani. În anul 2001, telenovela portugheză i-a cucerit pe toți prin intrigă, culoare, cultură și nu numai. Obiceiurile familiilor lui Jade și ale lui Lucas au fost o noutate pentru cei care erau obișnuiți cu clasicele telenovele produse de Televisa.

Au trecut mai bine de 20 de ani de la încheierea telenovelei. Deși mulți au sperat la o continuare, se pare că nu asta a fost și în planul producătorilor. „Clona” a fost redifuzată de mai multe ori. De fiecare dată, s-a bucurat de același succes. Deși povestea este mereu de actualitate și acaparează de fiecare dată, nu mulți sunt cei care știu cum arată personajele principale în prezent.

Îți mai amintești serialul „Clona”?! Cum arată actorii principali în prezent
Instagram

Jade și Lucas, iubiți în „Clona”, dar și în viața reală

Giovanna Antonelli este cea care i-a dat viață personajului Jade. În ultimii ani, aceasta nu a mai fost văzută pe micile ecrane de la noi, însă, se pare că a fost destul de ocupată cu planul familial. Jade din „Clona” are trei copii de care se bucură în fiecare zi. Giovanna are gemene și un băiețel și, deși nu îi arată prea des pe rețelele sociale, mai are și zile în care face unele excepții.

Băiețelul Giovannei este din căsnicia pe care aceasta a avut-o cu colegul ei din „Clona”, Murilo Benicio. Gemene sunt rezultatul căsniciei sale pe care o are și în prezent cu regizorul Leonardo Nogueira.

Murilo Benicio, partenerul din viața reală, dar și din telenovela „Clona” al Giovannei a mai bifat, la rândul lui proiecte cinematografice, dar nu de mare amploare. A mai cochetat și cu lumea telenovelelor, dar nu au fost atât de exponențiale precum „Clona”.

 

@stylishos“ԿԼՈՆ” հեռուստասերիալի դերասանները ԱՌԱՋ և ՀԻՄԱ⭐️ O Clone forever 🫶

♬ оригинальный звук – stylishos

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.