Gemenele Croitoru din Republica Moldova au participat la emisiunea-concurs „Românii au talent” și nu le-am uitat niciodată

Elena și Oleasa au susținut mereu că au avut o prestație impecabilă și au critic dur membrii juriului. Singurul care nu s-a supărat, a fost Andi Moisescu. Juratul a declarat pe un ton glumeț că este „mulțumit că ele s-au supărat pe juriu”. Însă Mihai Petre a reușit fără să vrea, să le facă pe cele două surori să plângă.

 Decideți voi calitatea gemenelor

Primul X a venit de la Andra, iar al doilea a venit de la Mihai Petre. ”Foarte adânci versurile. Cine le-a compus?”, a întrebat Mihai Petre. ”Sora mea, Olesea. Vă mulțumesc de comentariu!”, a răspuns Elena. Juriul s-au amuzat, dar tot Mihai Petre a încercat să vorbească cu ele spunând că încă nu a început. ”Tu abia ai terminat!”, a răspuns cu tupeu Elena Croitoru. Surorile au plecat în culise unde au început să plângă și să-i critice pe jurați.

„Acasa, la Chisinau, am primit numai cuvinte de lauda de la specialisti in frunte cu producatorul lui Dan Balan. Celebrul Dan Balan. Daca nici el nu se pricepe la muzica buna, atunci cine se pricepe. Nu e nicio problema. Trebuie sa facem o conferinta de presa acasa, la Chisinau, si sa dezvaluim tot ce stim” a fost mesajul transmis de gemenele Croitoru.

Dar surorile nu s-au oprit aici! Gemenele au fost început să o critice și pe Andra, căci ea a fost prima care a apăsat pe X. Au acuzat-o pe Andra că nu se pricepe deloc la muzică, ba chiar au și precizat că a ajuns la acest nivel doar pentru că : „aici la Bucuresti doar pentru ca il are in spate pe Catalin Maruta si este amanta tuturor impresarilor”.

Un an mai târziu au participat și la ”X Factor”

Nici de această dată nu au scăpat jurații de tupeul gemenelor. De această dată surorile Croitoru și-au vărsat nervii pe Horia Brenciu. Juratul însă a explicat foarte frumos de ce răspunsul lui este unul negativ, dar cu cine să se înțeleagă.

„E obraznic și nu are rușine. E gelos pe Ștefan, pentru că făceam mai multe complimente în partea lui”, au declarat în final gemenele.