Adrian Țuțu a vrut să își schimbe viața radical. În 2010, tânărul a participat la „Românii au Talent” și, deși a pășit pe scenă cu mari emoții, finala avea să fie a sa. Țuțu a muncit din greu pentru un trai mai bun, iar azi, la aproape 10 ani de la câștigarea marelui premiu, viața sa arată diferit.

Adrian Țuțu visa să fie un Eminem de România, iar vocea și talentul erau de partea lui. Chiar dacă era un puști simplu, asta nu l-a împiedicat să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. Atunci când a urcat pe scena de la „Românii au Talent”, Adrian a presimțit că acela este momentul care îi va schimba radical viața.

Povestea lui, dar și modul de prezentare l-au făcut să ajungă destul de repede la inimile celor de acasă. Publicul i-a fost alături până la final și l-a votat, astfel încât să pună mâna pe banii care i-ar putea schimba destinul. Deși situația lui financiară și familială erau unele precare, Adrian nu a investit banii așa cum se așteptau cei din jurul lui.

Îți mai amintești de Adrian Țuțu. Cum face bani, în prezent, fostul câștigător de la „Românii au Talent”
Instagram

Adrian Țuțu vrea să facă, în continuare, muzică

Visul lui Adrian de a deveni artist a fost mai mare decât orice. Țutu a refuzat să își cumpere o casă care să îi asigure o stabilitate. În schimb, câștigătorul „Românii au Talent” a ales să investească într-un studio de înregistrări. La început, treaba nu a mers ca pe roate, așa cum se aștepta.

Acum, Adrian Țuțu se ocupă intens de cariera lui și continuă să lanseze piese. Încet, dar sigur, artistul se dezvoltă și în online. Acolo, comunitatea lui crește pe zi ce trece. În urmă cu câteva luni, Adrian a lansat o nouă piesă. Țuțu nu are de gând să renunțe la cariera lui pentru nimic în lume.

„Am preferat să bag banii câștigați din muzică înapoi în muzică. Am preferat în loc de o casă, să-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le știți; să-mi plătesc piesele și să-mi iau câteva haine să dau bine pe sticlă”, scria, cu ani în urmă, Adrian Țuțu pe Facebook.