Nicole Cherry a ajuns cunoscută în urma melodiei „Memories” pe care a lansat-o la vârsta de 13 ani, iar de atunci nimeni nu a mai uitat-o.

Cireșica s-a maturizat pe scenă. Dintr-un copil ușor timid, a ajuns o adevărată femeie care se bucură de carieră și de viața sa. Artista se poate declara împlinită, având o carieră în ascensiune și o familie minunată. Alături de logodnicul ei, Florin trăiește o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia a rezultat micuța Anastasia.

Într-un videoclip de pe o rețea de socializare, s-a viralizat o înregistrare cu Nicole Cherry când avea doar 15 ani. Aceasta cântă primul său hit care a făcut-o cunoscută „Memories”. Schimbările prin care a trecut artista de-a lungul timpului sunt evidente. În adolescență purta aparat dentar și era doar o copilă, iar în prezent, tânără face multe persoane geloase pentru felul în care arată.

@diana.blogger #foryou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #chisinaumoldova #viral #foryoupage #canald #radiozu #nicolecherry ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Ce diferență de vârstă este între Nicole și logodnicul ei

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Florin. Diferența de vârstă este destul de mare, ar spune unii, de opt ani, însă, pentru cei doi nu reprezintă o problemă. Îndrăgostiții se cunoșteau de mai mulți ani, dar din cauza vârstei, Nicole nu i-a acordat atenție.

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16. Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi… Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună”, a spus Nicole Cherry într-un interviu pentru VIVA.