Gabriela Cristea nu a fost tot timpul femeia familistă și exemplul demn de urmat pentru femei. Vedeta a pozat extrem de provocator în celebra revistă pentru bărbați, în urmă cu ceva timp

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Tv din showbizul românesc. Are o comunitate impresionantă de fani și se numără printre cele mai atractive persoane publice. Cu toate acestea, nimeni nu-și mai amintește cum arăta vedeta atunci când a pozat în Playboy.

Dincolo de controversele provocate în showbizul autohton, Gabriela Cristea își asumă trecutul atunci când vine vorba despre viața sa tumultuoasă. Bruneta nu regretă nicio secundă că a pozat goală în pictorialul pentru bărbați. Ba din contră! Pe acea vreme, moderatoarea arăta senzațional și a căpătat un succes ireal pe plan profesional. Căci pozele nud i-au adus și mai multă celebritate.

Cum arăta Gabriela Cristea în pictorialul pentru adulți

Gabriela Cristea a reușit să fie mereu în centrul atenției, având în vedere aparițiile sale controversate și relațiile ei amoroase care au stârnit scandal. La debutul în cariera TV, bruneta a făcut senzație cu pictorialul incendiar în faimoasa revistă pentru bărbați. Fotografiile în ipostaze xxx au propulsat-o imediat în atenția publicului, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Unii au criticat-o dur, iar alții i-au apreciat curajul și formele apetisante. Cert este că vedeta arăta senzațional pe acea vreme și se pare că nu îi lipseau prea multe la nivel estetic. Nici acum nu se poate spune că nu este o femeie frumoasă, însă, pe atunci, focoasa brunetă reușea să le ridice toate temperaturile adulților.

Îți mai amintești cum a pozat Gabriela Cristea în revista pentru adulți? Mulți au avut un șoc s-o vadă goală în Playboy
social media

Gabriela Cristea nu regretă apariția sa în revista Playboy

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a declarat că nu regretă aparițiile sale în Playboy, ba chiar își asumă fiecare capitol din viața sa. Cânt au apărut fotografiile incendiare, s-a declanșat un adevărat scandal în presă. Însă, vedeta nu a ținut cont de gurile răutăcioase și a continuat să fie mândră de curajul ei. Mama s-a a fost luată peste picior și trasă la răspundere cu privire la ceea ce face fiica sa, însă Paula Crăciunescu le-a dat replică imediat celor care au avut de adus critici la adresa Gabrielei.

,,Au venit colegii la mine şi mi-au zis: Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani.”, a declarat Paula Crăciunescu.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.