Prin anii 90, trupa Class era printre cele mai iubite trupe din România. Foarte mulți oameni au petrecut pe melodiile lor!

Din păcate pentru fani, trupa nu a rezistat mult însă în 2011 s-au reunit la Electric Castle. La 27 de ani de la fondarea trupei, membrii trupei s-au reinventat! Cea mai activă pe rețelele de socializare este Mihaela Cernea.  Fraţii Mihaela şi Vlad Cernea dar şi Florin Cojocaru au fost nedespărţiţi încă de când s-a înființat trupa. Alături de cei trei, din trupă a mai făcut parte și Anca Badiu. Din păcate Anca nu a avut deloc o viață simplă sau frumoasă iar artista s-a stins din viață în Spania, în timpul unei vacanțe.

Mihaela Cernea este neschimbată!

Îți mai aduci aminte de trupa „Class”? Ce mai face și cum arată, în prezent, Mihaela Cernea. FOTO
Facebook

Mihaela Cernea estee acum profesoară de canto! Are o familie superbă, doi copii și un soț iubitor. Fosta cântăreață nu mai apare în lumina reflectoarelor decât la cursurile de canto pe care le ține. Mihaela are o viață discretă, dar așa a fost și când era în plină glorie. Aparent pasiunea pentru muzică încă se găsește în familia Mihaelei. Fiul ei, Leon, este toboșar și iubește muzica rock!

Ce fac restul membrilor? Nu s-au schimbat nici ei foarte mult

Florin Cojocarul este acum mult mai prezent la festivalele de motocicliști, decât la cele de muzică. Fostul membru al trupei Class a fondat în România o unitate ce aparține de una dintre cele mai mari frății de motocicliști, la nivel mondial!

Vlad Cernea este încă foarte pasionat de muzică, la fel ca Mihaela. Fostul membru se împarte între propriul studio de înregistrări și locul său de muncă, Arenele Romane. Vlad face parte din echipa tehnică a Arenelor Romane și este inginer de sunet. Vlad însă este și mai discret decât Mihaela și preferă să stea cât mai departe de camerele de filmat și să aibă o viață mult mai privată.