Tibi Dumitrescu și Anamaria Prodan au format în cuplu până în anul 2007 când drumurile lor s-au separat. Cei doi sunt părinții a două fete, Rebeca în vârstă de 23 de ani și Sarah de 22 de ani.

Tibi Dumitrescu și Anamaria Prodan au fost căsătoriți din 1998 până în 2007, când a avut loc divorțul. Cei doi nu își reproșează nimic și se bucură că au ales acest drum. El este fost baschetbalist, iar fiica sa cea mică i-a călcat pe urme, fiind pasionată de acest sport.

Acesta a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii, apoi a întors în România, unde a locuit o perioadă lungă de timp. În urmă cu puțin timp, el și-a vândut autoturismul din țară și și-a închiriat proprietatea din Capitală. El a ales să plece de tot în America alături de soția sa și fiica lor. Acesta și-a deschis o academie de baschet în umră cu mai mulți ani, care este un succes.

„Pro Basketball Academy este onorata și încântată să devină parte a familiei Panathinaikos AC. Munca uriașa depusă până acum pentru a duce pregătirea baschetbalistică la un nivel cât mai ridicat este răsplătită prin această colaborare și suntem gata să continuăm, împreuna cu Panathinikos AC, pentru a oferi sportivilor români servicii de calitate in pregătirea profesionala baschetbalistică.”, a declarat Tibi Dumitrescu în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Social media

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu Tibi Dumitrescu

Anamaria Prodan și fostul ei soț au rămas în relații foarte bune. Cei doi comunică frecvent și se bazează unul pe celălalt. Impresara a recunoscut că Tibi Dumitrescu este persoana la care ar apela oricând fiindcă are încredere maximă în el. Actuala partenera a baschetbalistului și Anamaria sunt prietene și se consideră o mare familie.

„Doamne, dar eu vorbesc de tatăl fetelor mele, de Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul care la orice oră din zi și din noapte mă bazez și mă sfătuiesc cu el și soția lui îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și fetița Irinei, care este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară.”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul moderat de Codin Maticiuc.