Stephanie Matto, iubește să facă bani în moduri unice și interesante. Inclusiv să vândă “vânturi” în borcane.

Dar după o sperietură legată de sănătate, ea îmbrățișează un nou concept. Cea mai recentă afacere a ei este concepută pentru a aduce niște bani în plus. 90 Day Fiancé este un reality show care documentează membrii care au interese amoroase în străinătate și sunt interesați să obțină vize K-1. Astfel încât să se poată căsători în SUA. Această emisiune populară are peste 18 produse derivate, iar Stephanie a jucat în două dintre ele.

1.Cum se descurcă

Îți mai aduci aminte de tânăra care vindea „vânturi” la borcan? Din ce a ajuns să câștige bani acum
Instagram

Stephanie a apărut pentru prima dată în 90 Day Fiancé: Before the 90 Days în sezonul 4. Cu o dragoste australiană, Erika Owens. În ciuda conexiunii pe care au făcut-o când au început să vorbească, relația nu a durat mult. Se pare că Stephanie de la 90DF poate avea unele probleme de încredere și s-a întors în Statele Unite ca femeie singură. Cu toate acestea, în acest an, Stephanie mai dă o șansă dragostei în 90 Day: The Single Life. Această vedetă populară este fie iubită, fie urâtă și a fost în știri de nenumărate ori în ultimele luni, datorită poveștilor unice. Fanii și telespectatorii nu se pot opri să vorbească despre Stephanie și bufniile ei.

2.O nouă pasiune

În decembrie 2021, Stephanie a început o agitație secundară interesantă, care a adus peste 200.000 de euro. Cea cu “vânturile” în borcane. Cu toate acestea, după o sperietură medicală care a dus-o la spital cu ceea ce ea credea că este un atac de cord, Stephanie a încetat să mai împartă borcane. Acum, ea încearcă un nou job secundar: fart jar NFT (jetoane non-fungibile). Stephanie a făcut echipă cu un artist digital pentru a crea animații adorabile cu fart jar. Ea le vinde cu .05 Ethereum, care este o criptomonedă populară. În afară de animație, clienții primesc și acces la un canal Discord unde pot discuta cu celebrul star 90 Day Fiancé.

Deși există îngrijorări cu privire la criptomoneda, Stephanie nu pare prea îngrijorată. Într-un interviu pentru Insider, ea a declarat:

“Cu cât am lucrat din ce în ce mai mult la el, cu atât mi-am dat seama cât de tare este să învăț mai multe despre cripto. Și întregul concept de NFT este cu adevărat uimitor și cool pentru mine. Așa că am simțit că aceasta este direcția în care voiam să merg.”

Este o direcție ușor diferită de cea în care mergea Stephanie înainte, dar pare să fie încrezătoare.

În cele din urmă, planurile sălbatice ale starului au fost aventuri interesante. Orice atinge ea pare să se transforme în aur, deoarece continuă să aducă bani mari din mai multe fluxuri de venit. Fanii și criticii se uită mereu pentru a vedea ce va face în continuare controversata vedetă de realitate.