Manelistul Șușanu, pe numele său real Șușeanu Nicolae, este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele din România. Artistul s-a născut pe 20 mai 1982, în Drăgășani, județul Vâlcea. Este căsătorit cu Ramona și mai are o soră pe nume Elena

A început să creeze melodii încă din perioada anilor de liceu. Primul său nume de scenă a fost „Ragatzo”, apoi s-a gândit să îl schimbe, devenind Șușanu. De Mr. Juve îl leagă o prietenie de lungă durată. Împreună au oferit o altă culoare formației „Play Aj”. Au scos pe piață hituri de succes pe care oamenii cântă și se distrează și acum.

Cum arată Șușanu în prezent

Șușanu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el, în care își salută internauții, din Schwenninger Moos, Germania. Acesta s-a fotografiat într-un pub din Germania. Anii trec rapid și oamenii se schimbă. Deși are 39 de ani, vârsta nu pare să îl trădeze. A rămas aceeași persoană pe care publicul a cunoscut-o. Timpul a fost blând cu artistul, iar trecerea anilor nu pare să își fi lăsat amprenta foarte tare pe chipul acestuia. Îmbrăcat lejer într-o bluză neagră și cu o șapcă de aceeși culoare, Șușanu pare destul de relaxat. Are grijă de imaginea lui. Manelistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el, cu mesajul „Hello from Germany😚😚😚”

Îți mai aduci aminte de Șușanu? Cum a ajuns manelistul să arate în prezent. FOTO
Sursă foto: Instagram

Șușanu și Mr. Juve au scos împreună hituri de succes

Pe Șușanu și Mr. Juve îi leagă o prietenie de ani de zile. Cei doi sunt și colegi de breaslă și au scos pe piață, de-a lungul anilor, nenumărate hituri de succes. Melodiile lor încă sunt prezente la petreceri și evenimente și ridică fanii la dans. Stilul lor muzical, cu influențe de reggaeton a prins la public și astfel, melodiile lor au făcut senzație. Hitul „Sambata, Duminica” este nelipsit din repertoriul iubitorilor de manele.