Raluca Moianu s-a întors la prima dragoste: radioul.

Raluca Moianu a fost gazda emisiunii „Iartă-mă” de la TVR. În anii 2000, acest program aduce noutatea în televiziunii și a fost una dintre cele mai apreciate emisiuni. Cariera Ralucăi Moianu a luat o întorsătură atunci când a trecut de la radio la televiziune. 

Raluca Moianu nu se gândește să revină pe micile ecrane

În cadrul unui interviu acordat recent, fosta prezentatoare Tv a făcut câteva dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața în ultimii ani. Raluca Moianu a recunoscut că a ajuns în atenția publicului atunci când a acceptat provocarea lui Valeriu Lazarov. Unul dintre cei mai cunoscuți producători de televiziune i-a oferit șansa de a se face remarcată. Emisiunea a avut mare succes la vremea ei.

„Da, în 2000, anul în care intrasem în televiziune. Mai făcusem „Şapte note fermecate”, la TVR, şi încă o emisiune de copii. Am fost şi la SOTI împreună cu Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Lucian Mîndruţă…

Dar „Iartă-mă”, conceptul lui Valeriu Lazarov, a fost, într-adevăr, momentul care mi-a schimbat viaţa, care m-a dus foarte tare în lumina reflectoarelor”, a spus Raluca Moianu în cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro.

Îți mai aduci aminte de Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”? Cum arată acum și cu ce se ocupă
Facebook

Chiar dacă televiziunea i-a adus celebritatea, Raluca Moianu recunoaște că nu s-a regăsit în totalitate în acest rol. Mai degrabă,  lumea radioului este cea care a fascinat-o dintotdeauna. Vocea fostei prezentatoare Tv se aude acum la Gold FM, unde lucrează de ani buni.

„Am fost din 1994 până în 2003 la Radio Contact, din 2005 am revenit la radio, la Magic FM, şi din 2009 lucrez la Gold FM. Am lucrat în radio dintotdeauna și n-am făcut pauză decât atunci când am fost gravidă”, a mai spus fosta prezentatoare Tv pentru sursa citată anterior.

Întrebată dacă se gândește să revină în televiziune, Raluca Moianu a mărturisit că a primit câteva oferte. Chiar și așa, fosta prezentatoare Tv a considerat că formatul unor emisiuni nu i se potrivesc.

„Au fost nişte propuneri care nu erau de amploarea celui iniţial şi nici nu mi se potriveau”, a declarat Raluca Moianu.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.