O cunoaștem cu toții pe Iulia Albu. Stilist excentric și membru al juriului emisiunii „Bravo, ai stil”, Iulia Albu este nonconformistă și a făcut senzație cu aparițiile sale. De dragul de a se remarca cu prezența sa, de cele mai multe ori, chiar șocantă, Iulia Albu a avut în trecut cel mai bizar partener…o găină, căreia i-a pus numele Lou Lou. Aceasta a dat startul unor mulțime de controverse atât în rândul publicului, cât și în rândul colegilor săi din mediul monden.

„Este o găină cu pedigree, mai precis cu un cochin pitic și se numește Chateau LouLou de la Fraise. Am achiziționat-o de la un celebru crescător. Și Tori Spelling are un asemenea animal de companie. Mă va însoți la toate ieșirile, mai mult sau mai puțin publice. Îi voi accesoriza penajul diferit, în funcție de eveniment”, a declarat Iulia Albu în urmă cu câțiva ani la un post de televiziune.

Îți mai aduci aminte de prima găină a Iuliei Albu? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Lou Lou
Rețete și vedete

Iulia Albu și-a schimbat găina?

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil” și-a prezentat noua achiziție chiar în cadrul emisiunii. „Achiziție” nu se referă la nimic altceva, decât la o viețuitoare de companie. Noul partener al Iuliei Albu este un cocoș negru care face parte dintr-o rasă aparte. Această rasă este întâlnită, în special, în Japonia, mai cu seamă în Phoenix. Penele din zona posterioară pot să crească chiar până la un metru și jumătate. Pe cocoș îl cheamă Sushi San. Iulia Albu îl aranjează, are grijă de el și are grijă să nu-i lipsească nimic.

Fanii și cei care o urmăreau cu interes pe Iulia Albu s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Lou Lou. Într-un interviu dat în exclusivitate unui post de televiziune, stilista a declarat că găina a murit.

„Lou Lou a murit de moarte bună”, a declarat Iulia Albu la un post de televiziune. După moartea lui Lou Lou, vedeta nu și-a mai achiziționat un alt animal de companie timp de doi ani. Se pare că stilista a fost foarte afectată de moartea primului său partener cu care obișnuia să surprindă invitații petrecerilor la care aceasta își făcea apariția. Chiar dacă a fost criticată de numeroși oameni, Iulia Albu și-a văzut de treaba ei și nu i-a băgat în seamă. Din contră, a continuat să se afișeze mândră pe străzile capitalei cu pasărea în brațe.