Fericirea câștigătorilor sezonului 3 al emisiunii „Mireasa” nu a durat prea mult. Maria Roman și Liviu Olteanu au ajuns să divorțeze, după mai multe neînțelegeri apărute după terminarea competiției. La acel moment, blondina nu a ezitat să îl atace pe fostul soț. Ba mai mult, Maria Roman spune că Liviu Olteanu a făcut marele pas în emisiune pentru premiu. Ei bine, la câteva luni de la această situație, Maria Roman și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat.

Maria Roman radiază de fericire

Se pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut mai puternică pe blondină, drept dovadă că acum este bine alături de noul iubit. După ce a spus clar faptul că nu mai există șanse de împăcare între ea și fostul concurent, fanii au fost curioși să știe care mai sunt planurile tinerei.

Ei bine, Maria Roman a postat o poză pe Instagram, care le-a dat de gândit internauților. Mai exact, se pare că blondina a primit un buchet de trandafiri roșii de la cel care a făcut-o din nou să zâmbească. Fosta concurentă este discretă cu privire la viața personală și nu a dorit să îi dezvăluie identitatea noului iubit.

„Mulțumesc, iubire!”, este mesajul postat de blondină în dreptul fotografiei.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARIA ROMAN (@maria_roman_m)

Despărțirea de Liviu nu a fost una lipsită de controverse. În urmă cu câteva luni, tânăra mărturisea că relația ei cu Liviu devenise tot mai toxică, iar la scurt timp după terminarea competiției, a observat o mare schimbare la fostul concurent. Blondina nu a avut cuvinte de laudă nici pentru familia fostului soț, mărturisind că mama lui Liviu intervenea mereu în relația celor doi și că nu a fost niciodată plăcută de rudele sale. Ba mai mult, Liviu ar fi amenințat-o cu bătaia de mai multe ori.