„brand-ul pe care l-a pus Playboy pe copertă a fost «Mama Natură». Și așa a devenit ea brand de «Mama Natură»!”

În urmă cu 19 ani, Roxana Ionescu debuta în televiziune și devenea cunoscută ca „Mama Natură”. La vremea respectivă, vedeta era asistentă tv în cadrul unei emisiuni prezentate de Dan Negru. Deși toată lumea crede că porecla pe care vedeta a primit-o se trage din acel show, realitatea este alta. Dan Negru a dezvăluit cum a devenit, de fapt, Roxana Ionescu „Mama Natură”.

În anul 2003, Antena 1 aducea pe micile ecrane emisiunea „Ciao, Darwin”. Show-ul a stat până în anul 2005 pe micile ecrane și îl avea pe Dan Negru prezentator și Roxana Ionescu în rolul de asistentă TV. În fiecare ediție a emisiunii publicului i se prezenta o „Mama Natură”, însă aceasta nu a fost niciodată Roxana Ionescu.

Se pare, potrivit spuselor lui Dan Negru, că vedeta a primit această denumire în urma pictorialului din Playboy, ci nu a aparițiilor televizate.

„Roxana Ionescu, ea nu a fost niciodată «Mama Natură» în show! Ea n-a avut niciodată brand-ul de «Mama Natură». În «Ciao Darwin», «Mama Natură», era o domnișoară care era mereu alta și Roxana făcea parte din corpul de balet al echipei.

Și, la un moment dat, revista Playboy a pus-o pe «Mama Natură» pe copertă, pe Roxana Ionescu. Dar nu putea să scrie revista Playboy ca nume de copertă «Ciao Darwin», pentru că era brand-ul Antenei  1, la vremea aia Playboy era la Pro TV. Și atunci brand-ul pe care l-a pus Playboy pe copertă a fost «Mama Natură». Și așa a devenit ea brand de «Mama Natură»!”, a declarat Dan Negru, potrivit cancan.ro.

Îți mai aduci aminte de „Mama Natură”? Cum a căpătat Roxana Ionescu această poreclă. Dan Negru a spus tot
Instagram

Cum se menține în formă „Mama Natură”

Roxana Ionescu s-a făcut remarcată în televiziune în urmă cu 19 ani și impresiona pe toată lumea cu formele sale. Chiar dacă timpul a trecut, vedeta se poate lăuda în continuare cu o siluetă de invidiat. Rezultatul vine în urma unui stil de viață sănătos și riguros.

Roxana Ionescu are mereu grijă când și ce mănâncă. Mai exact, vedeta are trei mese pe zi, iar acestea sunt slab calorice. Consumă multe salate, pește și lactate. În general alimente sănătoase, preparate simplu, fără adaosuri.

„Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi. Puţin, cât să mă satur. Salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte «nocive» mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.”, declara Roxana Ionescu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.