Irina Nicolae a ajuns la vârsta de 43 de ani și a trecut prin câteva schimbări după ce s-a despărțit de colegele ei de trupă. În anii 2000 făcea furori cu vocea și cu coafura sa, de tip palmier, atrăgând toate privirile.

Irina Nicolae s-a retras din muzică după destrămarea trupei ASIA și s-a orientat către un alt domeniu. Pe lângă schimbarea profesională, a schimbat și mediul, mutându-se în Ungaria alături de soțul ei, Marius Vizer, un om de afaceri prosper. Ea recunoaște că acomodarea nu a fost prea ușoară, dar s-ao obușnuit cu timpul.

Fosta membră ASIA a început să scrie și astfel, a ajuns scriitoare, publicând câteva cărți pentru copii. În timpul pandemiei, Irina a descoperit pasiunea pentru design interior și a început să învețe limba germană pentru a putea fi implicată în mai multe poriecte și a comunica eficient.

„Am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă.”, a povestit Irina Nicolae în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Social media

În umră cu trei ani a devenit mămică

În 2019 fosta membră ASIA a devenit mama unei fetițe pe nume Scarlett Maria. Vedeta recunoaște că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se simte împlinită din toate punctele de vedere. Odată cu venirea pe lume a micuței, Irina Nicolae a întâmpinat câteva dificultăți, dar se consideră o mămică relaxată și odihnită.

„Am așteptat și dorit acest copil mult prea mult că să ne încurcăm în detalii de genul orelor de somn și așa mai departe, dar chiar și la acest capitol sunt un om norocos: dorm legat chiar și cinci ore pe noapte. Cred că sunt o mamă relaxată și sper să mă țină. Meseria asta nu o înveți din cărți, ci alături de copilul tău. Îmi doresc să fiu pentru ea o mamă bună, deschisă, zâmbitoare și mereu prezentă.”, a spus fosta membră ASIA.