Cristina Dochianu s-a retras din lumea televiziunii în urmă cu șase ani.

Cristina Dochianu a fost o prezență constantă pe micile ecrane, blondina fiind cea care a prezentat știrile sportive de la Observator. Anii au trecut, iar prioritățile s-au schimbat, astfel că acum pe primul plan este familia. În 2016, Cristina Dochianu s-a retras din lumea televiziunii și s-a dedicat vieții personale. Astăzi, este mamă a patru copii și este o prezență discretă la evenimentele mondenă. Același lucru se poate spune și despre soțul ei, Cristian Fogarassy, cel alături de care și-a format o familie frumoasă. 

Cristina Dochianu a născut în mare secret a patra oară

După ce s-a retras din lumea televiziunii, Cristina Dochianu s-a dedicat vieții de familie. În prezent, blondina trăiește o poveste de dragoste alături de Cristian Fogarassy, bărbatul pe care l-a făcut tată de patru ori. Fosta prezentatoare Tv se ocupă și de fiul soțului său, rezultat din căsnicia anterioară cu o femeie pe nume Andreea.

Cristina Dochianu l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț în 2013. La doar șase luni, au făcut cununia civilă. Cei doi s-au căsătorit religios un an mai târziu și la câteva luni de la momentul în care au spus „Da”, au devenit părinții unei fetițe. Yvonne are acum șapte ani, iar, în 2017, a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Anais.

Îți mai aduci aminte de Cristina Dochianu, fosta prezentatoare Tv de la Antena 1? Cum arată acum și cu ce se ocupă blondina
Social media

Cristina Dochianu și Cristian Fogarassy au devenit părinții unui băiețel, acum trei ani și jumătate, iar în urmă cu doar câteva luni s-a născut mezina familiei. Fosta prezentatoare Tv a făcut publice primele imagini cu micuța Maria-Evelin.

După imaginile postate în mediul online, Cristina Dochianu a născut în mare secret și și-a prezentat fiica abia după botez. Printre vedetele care au felicitat-o pentru cel de-al patrulea copil se numără Raluca Lăzăruț, Anca Serea, Simona Pătruleasa sau Anca Lungu. Nici internauții nu au ezitat să îi transmită gânduri bune fostei prezentatoare Tv.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.