Bianca Neagu din „Numai Iubirea” are acum 25 de ani. Personajul interpretat de actriță a fost unul dintre cele mai îndrăgite de public.

Chiar dacă a luat o pauză de la actorie, ca să se axeze mai mult pe psihologie, nu a renunțat complet. Bianca a mai jucat uneori, însă acum activează ca logoped.

Viața Biancăi Neagu

Îți mai aduci aminte de Biecuța din „Numai Iubirea”? Cum arată și cu ce se ocupă acum tânăra
Facebook

„Am luat o pauză de imagine, o pauză în care m-am descoperit, m-am autodepășit. Am terminat Facultatea de Psihologie, care m-a ajutat foarte mult pe ceea ce am devenit. Am un master în logopedie.

Nu am uitat de pasiunea mea pentru actorie. Am mai jucat în niște reclame, în videoclipuri, nu am rupt toată legătura.

Am apărut într-o reclamă cu Simona Halep. A fost o onoare, e unom extraordinar. Am lucrat foarte bine cu ea. A fost foarte frumos.”, a declarat Bianca Neagu, în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior, după serialul “Numai iubirea”, Bianca a mai jucat și în alte producții românești. Printre ele se numără și : „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”.

Pe lângă faptul că este logoped și uneori mai cochetează și cu actoria, Bianca a început să confecționeze accesorii handmade. O pasiune pe care o moștenește de la bunica ei.

“Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu.”, a declarat Bianca în urmă cu ceva timp.

Bianca Neagru o duce bine și pe plan personal, și pe plan profesional. Tânara este într-o relaţie de cinci ani de zile, cu un pictor străin.

„Sunt implicată într-o relaţie, de cinci ani. Ne înţelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine.”, a mărturisit Bianca în urmă cu ceva timp.