Povestea de dragoste dintre Andreea și Marius, foști concurenți de la Puterea dragostei nu a durat prea mult, așa că tânăra a rămas singură, dar nu pentru mult timp. Ulterior, Andreea Pirui a avut o relație cu o persoană publică, dar nici de această dată nu a avut prea mult noroc. Se pare că soarele a ieșit și pe strada sa, având în vedere că este implicată într-o altă relație. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Pirui și actualul iubit

În urmă cu câteva luni, fostă concurentă de la „Puterea dragostei” îl întâlnea pe cel care avea să îi devină iubit. Andreea Pirui l-a văzut pentru prima pe acesta într-un restaurant din Cluj. Tânăra a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere, ci inițial nu l-a plăcut.

Șatena a mai spus că la acel moment, era implicată într-o altă relație care dădea semne că nu mai funcționează. Andreea Pirui a declarat că abia după două luni de la momentul primei întâlniri, cei doi au început să vorbească din nou și așa au ajuns să aibă o relație.

„L-am văzut în urmă cu 4 luni, am terminat-o cu fostul și am început relația cu el. L-am văzut într-un restaurant din Cluj, ne-am cunoscut prin cineva. La început nu mi-a plăcut de el, poate doar l-am simpatizat. Și el la fel pe mine.

Nu am mai vorbit două luni, pentru că eu eram într-o relație. După ce am încheiat-o cu fostul, mi-a scris el iar și am ajuns să fim împreună”, a mărturisit Andreea Pirui în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Îți mai aduci aminte de Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”? Tânăra iubește din nou, după despărțirea de un cunoscut artist
Facebook

Chiar dacă este fericită alături de noul iubit, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului care o face să zâmbească în ultimele luni. Atunci când vine vorba de personalitatea actualului iubit, Andreea Pirui a mărturisit că este un tânăr liniștit.

„Eu sunt foarte vulcanică și mie mi-a trebuit un băiat liniștit și care să mă înțeleagă, să mă completeze. Ne înțelegem bine deocamdată, îmi place că mă ascultă, că se dă după mine. Nu e pămpălău, e foarte precis, misterios, mă ascultă”, a mai spus Andreea Pirui.