În anul 2020, Andrada Precup a reușit să pună mâna pe premiul cel mare de la „X Factor”. Tânăra nevăzătoare a câștigat al nouălea sezon al concursului și a plecat acasă cu 50.000 de euro. Andrada a investit cu chibzuință banii câștigați și a reușit să își îndeplinească un vis. Ce a făcut câștigătoarea cu marele premiu.

Andrada Precup a impresionat atât publicul, cât și jurații în sezonul nouă de la „X Factor”. Talentul său a dus-o în marea finală și i-a adus și premiul cele mare, în valoare de 50.000 de euro. Cu banii câștigați, Andrada Precup a reușit să își îndeplinească un vis. Mai exact, aceasta și-a achiziționat un apartament, în care s-a mutat de curând.

În ultimul timp, Andrada Precup a reușit să facă pași și în cariera muzicală. Unul dintre cele mai importante momente pentru ea a fost atunci când a urcat pe scenă alături de Ștefan Bănică Jr., în cadrul unui concert de amploare.

„Cu premiul de la „X-Factor” am reușit să-mi iau un apartament în care m-am mutat de curând. (…) Am fost invitată să cânt alături de Ștefan Bănică Jr.. Mă bucur că am avut prilejul de a interpreta piesa „Mama” în duet. Au fost emoții greu de descris… Ștefan m-a făcut să înțeleg că într-un duet nu este vorba numai despre două voci care trebuie să se potrivească contextual și armonic, ci și despre plăcerea de a cânta împreună, de a fi unii cu scena. Am înţeles de la el cât de importantă este conexiunea dintre artiști pe scenă.” , a declarat Andrada Precup, potrivit click.ro.

Îți mai aduci aminte de Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care a câștigat X Factor! Ce a făcut cu premiul cel mare
Social media

Andrada Precup, primii pași în lumea muzicală

Mai mult, Andrada Precup a reușit să lanseze de curând o piesă, căreia i-a făcut și videoclip. Tânăra este foarte mândră de munca ei și nu are de gând să se oprească aici. Aceasta deja a susținut primele concerte și speră să ajungă tot mai sus.

„În urmă cu două luni, am lansat primul meu videoclip, pentru melodia „Bumerang”. Este o piesă la care țin foarte mult și în a cărei poveste cred cu tărie. Sunt convinsă că indiferent de cât de departe ne-am afla de persoana iubită, iubirea revine ca un bumerang. În ceea ce privește un posibil album, nu ştiu ce să spun, dar eu îmi doresc ca în viitorul apropiat să pot lansa unul care să mă definească.”, a mai spus Andrada Precup.