În urmă cu mai bine de patru ani, Anca Lungu a renunțat la cariera în televiziune.

Anca Lungu este cunoscută de public prin prisma meseriei, întrucât în urmă cu mai mulți ani a prezentat Observatorul de la Antena 1, dar și după ce s-a căsătorit cu Ștefan Lungu, un cunoscut om de afaceri. Cei doi au ajuns să divorțeze, iar apoi fiecare și-a refăcut viața. Fosta prezentatoare Tv a dat România pe Franța și nu regretă alegerea pe care a făcut-o în urmă cu mai mulți ani. De atunci, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un om de afaceri grec. 

Anca Lungu și-a dedicat timpul familiei

Dacă pe atunci când era în România Anca Lungu își împărțea timpul între familie și job, în prezent, lucrurile s-au schimbat. Vedeta a renunțat la colaborarea cu Antena. La scurt timp, vedeta a plecat în Franța, unde locuiește actualul soț.

Pe cât de celebru este, pe atât de discret este. Nu de puține ori, internauții au fost curioși de viața personală a fostei prezentatoare Tv, mai ales după ce a decis să renunțe la televiziune. Discretă din fire, Anca Lungu le-a mărturisit internauților că soțul ei este Harry Arampatzis, o prezență discretă în lumea mondenă. Soțul vedetei are afaceri în domeniul cosmeticelor.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Lungu (@anca.lungu)

Din prima căsătorie, Anca Lungu are o fetiță, pe Natalia, care acum are 8 ani. Din mariajul cu omul de afaceri grec a rezultat un băiețel, pe nume Iorgos. Micuța s-a adaptat de minune la noul mediu, iar în prezent merge la o școală din Nisa.

Decizia de a se retrage din televiziune a surprins pe toată lumea, dar se pare că i-a adus multă bucurie vedetei. După postările de pe Instagram, fosta prezentatoare Tv pare mai fericită ca niciodată de când a plecat din România. Printre marile pasiuni ale vedetei se numără gătitul, de altfel Anca Lungu are un blog unde postează rețete.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.