Amalia a părăsit două lumi emisiunea „Mireasa”, dar prezența tinerei nu a fost lipsită de controverse. La acel moment, se specula că ar exista o idilă între ea și Marius, fostul concurent din același sezon. Se pare că între Amalia și Marius nu a fost vorba de o relație. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu, fost concurent al emisiunii „Mireasa” din sezonul 2. Nici tânărul nu a fost ocolit de situații neplăcute. Aceasta s-a despărțit de fosta sa iubită, dar amândoi au ținut secret motivele ce au dus la ruptură. 

Amalia și Radu, mai fericiți ca niciodată

Se pare că relația celor doi este cât se poate de serioasă, drept dovadă Radu a cerut-o în căsătorie pe Amalia, chiar de ziua lui de nume. Cei doi nu ezită să împărtășească cu fanii momentele frumoase pe care le trăiesc, iar Amalia a postat o fotografie după cererea în căsătorie.

„DA. De azi, pentru totdeauna”, a fost mesajul postat de Amalia pe Instagram.

Nici Radu nu s-a lăsat mai prejos, acesta lăsând un mesaj emoționant în comentarii prin care își exprimă dragostea față de cea care i-a devenit logodnică.

„Iubirea noastră este asemeni unui arbore. Rădăcinile puternice simbolizează cât de mult ținem unul la altul, trunchiul robust ne amintește că tot timpul putem crește și învăța din acțiunile noastre, iar frunzele verzi și  îngrijite arată dragostea și grija pe care o avem în sufletele noastre”, 

Îți mai aduci aminte de Amalia, fosta concurentă de la „Mireasa”, sezonul 4? Ce s-a ales de tânără după terminarea competiției
Facebook

La fel ca Amalia, Radu a postat un mesaj după cererea în căsătorie, care i-a pus pe gânduri pe internauți. Au în plan foștii concurenți să își unească destinele în curând? Aceasta este întrebarea de pe buzele multor internauți, care sunt curioși dacă Amalia și Radu vor ajunge să spună cel mai hotărât „da” din viața lor.

„Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare. Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus „Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea. De atunci lumea mea s-a schimbat complet. Să mă trezesc lângă tine în fiecare zi e o dorință devenită realitate”, a mărturisit Radu pe Instagram.