Adela Popescu este celebra actriță care s-a făcut remarcată prin rolul Alinei în îndrăgita telenovelă „Numai iubirea”. Frumoasa artistă a fost pasionată de muzică încă din copilărie. Ea a uimit mii de oameni în urmă cu câțiva ani. Atunci, aceasta a interpretat piesa „No me esenaste” a celebrei spanioloaice Thalia.

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Adela Popescu și-a amintit de perioada în care fredona piesa care i-a pus talentul în evidență.

Adela Popescu, emoții și amintiri din adolescență

Adela a cântat în cadrul podcastului susținut de Horia Brenciu, melodia pe care românii n-o pot uita atunci când vorba de artistă. Vedeta a fost copleșită de emoții și a retrăit perioada din adolescență. Aceasta a resimțit momentul în care a cântat pentru prima dată această piesă. Adela Popescu a reușit să cucerească inimile telespectatorilor ei atunci când a făcut parte din prima telenovelă românească „Numai iubirea”. Acolo aceasta și-a arătat talentul actoricesc, dar și pe cel de cântăreață.

Mergeam cu tataie la arat și eu cântam în continuu”

Tot în cadrul podcastului, artista a dezvăluit câteva dintre amintirile sale din copilărie și ce anume îi plăcea să cânte.

„Mergeam cu tataie la arat și eu în timp ce stăteam pe cal și el mâna calul, eu cântam în continuu. Deci pentru mine era o evadare, îmi imaginam lucruri și mă vedeam în diferite ipostaze. În orice caz, pe scenă. Am cântat Laura Stoica și Loredana Groza foarte mult timp” , a dezvăluit aceasta în fața celebrului Horia Brenciu.

La finalul videoclipului, Adela Popescu a cântat câteva versuri din repertoriul Laurei Stoica, „Mai frumoasă”. Aceasta a primit ropote de aplauze și s-a emoționat până la lacrimi. Anii au trecut, însă Adela Popescu rămâne la fel de îndrăgită de fanii săi. Publicul își amintește cu drag de perioada în care aceasta a reușit în fiecare producție să joace cu profesionalism fiecare personaj.