Gest impresionant din partea unui taximetrist! Situația dificilă în care se afla o clientă împreună cu fiul său a reușit îl sensibilizeze pe bărbat. Acesta nu mai luat niciun leu pentru cursa respectivă.

Situație dificilă pentru clienta unui taximetrist

Cu toții știm că pentru a te deplasa cu taxiul trebuie să și plătești. Prețurile unei curse variază în funcție de distanța și orașul în care te afli. Capitala este recunoscută cu ca fiind orașul cu cele mai ridicate prețuri în ceea ce privește cursa unui taximetrist.

Situația delicată în care se afla o clienta a reușit să-l emoționeze pe taximetrist. Femeia trebuia să ajungă de urgență la spital cu fiul ei. Acesta avea o problemă medicală ce trebuia să fie analizată cât mai repede de un medic. Taximetristul a făcut un gest admirabil pentru femeie.

Mesajul taximetristului pentru clienta sa

Taximetristul a primit un mesaj de la clientă în care aceasta îi explică situația dificilă. Femeia i-a spus că mai are doar 16 lei și trebuie să ajungă la spital cât mai repede posibil pentru că fiul ei are o problemă de sănătate serioasă. Aceasta nu era sigură dacă cei 16 lei pe care îi mai are îi vor fi suficienți pentru a achita costul cursei.

social media

Taximetristul, văzând situația dificilă în care se află femeia nu a mai stat pe gânduri și i-a zis că nu este nevoie de niciun leu pentru această cursă. Bărbatul i-a scris în mesaj că vine cât de repede poate pentru a-i duce pe cei doi la spital. Acesta a zis că va ajunge în două minute.

Femeia a rămas impresionată de gestul taximetristului și i-a mulțumit. Bărbatul i-a transport imediat pe cei doi la spital fără a-i lua femeii vreun leu. Situația delicată a clientei l-a emoționat pe bărbat,iar gestul său este unul de admirat.