Elena Gemini a participat la show-ul „Bravo ai Stil” sezonul cinci și a reușit să câștige marele premiu. Aceasta este pasionată de modă și a intrat în competiție pentru a-și arăta abilitățile ei în domeniu. La distanță de doi ani, fosta concurentă a rămas cu aceeași pasiune din care se și întreține.

Elena Gemini lucra ca și consultant de modă dinainte de a intra în emisiune. Odată cu participarea la „Bravo ai Stil!”, popularitatea sa a crescut. Este și activă în mediul online, pe Instagram având peste 40.000 de urmăritori care sunt la curent cu ultimele sfaturi de modă.

Aceasta este și influencer în mediul online, având colaborări cu mai multe branduri, pe care le promovează. În prezent este și personal shopper și stilistă la Galeriile Victoria din Capitală. Pasiunea ei pentru haine i-a adus mult succes și reușește să se întrețină din ceea ce iubește cel mai mult.

„Hainele au fost focusul meu de când mă știu, de mică mi- a plăcut să improvizez, să modific haine, să creez ceva nou zi de zi. Îmi amintesc că primeam hainele de la surorile mai mari și le aduceam modificări, să pară noi și unicat. Pentru mine hainele sunt un stil de viață, sunt că o carte de vizită, prezintă oamenii înainte că aceștia să vorbească. (…) Modă a fost dintotdeauna pasiunea mea, pe care acum doresc să o împărtășesc și cu ține!, este descrierea Elenei pe blogul său personal.

Sursa foto: Social media

Elena Gemini a donat premiul

Elena Gemini a fost apreciată pentru gestul său de la finalul competiției. Aceasta a donat premiul cel mare în valoare de 100.000 de lei unei cauze umanitare. Ea și-a dorit încă de la intrarea în competiție să fie cea mai bună și să primească titlul de „Cea mai stilată femeie din țară.”

„Cum am spus și la începutul competiției, într-un fel, banii aceștia nu-mi aparțin. Eu mi-am dorit foarte mult titlul, coroana. Mi-am dorit să fiu câștigătoare. Vreau să fac ceva în acest domeniu și cred că am avut nevoie de asta pentru a avea un alt statut, pentru a fi mai vizibilă și drumul meu să fie mai lin”, a spus Elena Gemini pentru Libertatea.